Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
Putari finansiraju gradnju Koridora
Friday, 02. July 2010.
Predavanja i konferencijeGrađevinske firme, izvođači radova na severnom kraku Koridora 10, trenutno finansiraju većinu radova, država im plaća samo 35 odsto troškova. Domaći konzorcijum koji radi na izgradnji severnog kraka Koridora 10 dobio je od države samo 35 odsto novca predviđenih za prvih mesec dana, a ostatak će dobiti kroz godinu dana.
"Blok 2010" okuplja arhitekte, gradjevinske kompanije, investitore
Monday, 31. May 2010.
Predavanja i konferencijeMeđunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama "Blok 2010" (www.blok.rs) biće održana od 2. do 4. juna u Beogradu u Kongresnom centru hotela Zira.Kako je najavio organizator, kompanija Projmetal, na konferenciji će učestvovati 14 svetski poznatih arhitekata.

Izrada šema uređenja naseljenih mesta u prostornom planu jedinica lokalne samouprave
Friday, 07. May 2010.
Predavanja i konferencijePredavanje na temu Izrada šema uređenja naseljenih mesta u prostornom planu jedinica lokalne samouprave možete posetiti u petak, 14. maja 2010. godine u Beogradu. Početak: 12,00 časova. Dom inženjera „Nikola Tesla“, sala na III spratu Kneza Miloša 9.
"Uloga pejzažnog arhitekte"
Thursday, 12. November 2009.
Predavanja i konferencijeU Beogradu će, u zvaničnoj radnoj poseti Udruženju pejzažnih arhitekata Srbije, boraviti dr Diana Menzies, predsednica IFLA-e (International Federation of Landscape Architects) u periodu od 15. do 18. novembra 2009. godine.
Stručno naučni skup "Vodovod i kanalizacija `09"
Saturday, 26. September 2009.
Predavanja i konferencije30 Stručno naučni skup "Vodovod i kanalizacija `09" u organizaciji Saveza inženjera i tehničara Srbije održava se od 07. do 10. oktobra 2009. godine u Drvengradu.
O strukturi urbanog ambijenta
Saturday, 19. September 2009.
Predavanja i konferencijeRegionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera arhitekture maticnih sekcija projektanata i izvodjaca radova sa regiona Beograd organizuje prezentaciju na temu "O strukturi urbanog ambijenta" u četvrtak, 24.septembra 2009.god. sa početkom u 11:00 časova.
Stručna predavanja širom Srbije
Monday, 07. September 2009.
Predavanja i konferencijeTrimo inženjering, jedan od vodećih ponuđača na području vatrootpornih panela za krovove i fasade i kompletna rešenja za čelične montažne objekte, u saradnji sa Knauf Insulation – organizuje nastavak serije stručnih predavanja u u deset gradova Srbije na temu zaštite od požara i sigurnosti i vatrootpornosti građevinskih materijala koji se danas koriste u Srbiji.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije