Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
III Salon pejzažne arhitekture
Wednesday, 26. August 2009.
Predavanja i konferencijeU Beogradu će se od 02. do 14. septembra 2009. godine održati III SALON PEJZAŽNE ARHITEKTURE
Organizator salona je Udruženje pejzažnih arhitekata Srbije. Mesto održavanja je Galerija "IKAR" Kluba vazduhoplovstva u Zemunu, ulica Štrosmajerova br. 3., Zemun, Beograd, Republika Srbija.
E-tvrdjava 09
Monday, 03. August 2009.
Predavanja i konferencijeE-tvrdjava je jedinstveni festival Interneta koji će se ove godine održati od 3 - 5. septembra na preko 3000 kvadrata Rovova niške tvrdjave.Svi segmenti festivala će imati ekologiju kao osnovni motiv. Smešten u jedan od najvrednijih srpskih spomenika kulture – nišku tvrđavu, festival E-TVRDJAVA želi da promoviše mulitkulturalnost, multimedijalnu umetnost, tehnološke inovacije, spomenike kulture, ali i aktivno učešće na očuvanju životne sredine i promovisanju zdravog načina života.
Prezentacija sa stručnim predavanjem u organizaciji firme "Trimo inženjering"
Thursday, 25. June 2009.
Predavanja i konferencijeU organizaciji firme "Trimo inženjering", održaće se prezentacija sa stručnim predavanjem na sledeće teme: "Funkcionalne karakteristike sendvič - panela sa izolacionim ispunom od kamene vune", "Sertifikat o usaglašenosti sa evropskim standardom en 14509" i "Uloga termoizolacionih materijala u zaštiti objekata od požara, termičkoj i zvučnoj zaštiti".
Savremeni grad i podzemna izgradnja II
Wednesday, 24. June 2009.
Predavanja i konferencijeRegionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera arhitekture matičnih sekcija projektanata i izvodjača radova sa regiona Beograd organizuje predavanje na temu "Savremeni grad i podzemna izgradnja II" u četvrtak, 02.jula 2009.god., početak: 13,00 časova.
Energetska efikasnost - savremeni trendovi toplotnih podstanica
Thursday, 18. June 2009.
Predavanja i konferencijeRegionalni odbor podsekcije diplomiranih mašinskih inženjera matične sekcije projektanata i izvođača radova sa regiona Kraljevo, organizuje predavanje na temu "Energetska efikasnost - savremeni trendovi toplotnih podstanica" u četvrtak, 25. juna 2009. godine, sa početkom u 13,00 časova.
Primena novih propisa u oblasti električnih instalacija
Friday, 05. June 2009.
Predavanja i konferencijeU četvrtak, 11. jun 2009. godine sa početkom u 13:00 časova biće održano predavanje na temu "Primena novih propisa u oblasti električnih instalacija"
Program BLOK konferencije
Tuesday, 02. June 2009.
Predavanja i konferencijeBlok je prva konferencija na Balkanu bazirana na ARHITEKTURI i kvalitetnoj izgradnji, povezujući PROJEKAT, izvođenje – GRADNJU i REAL ESTATE, odnosno bavi se OBJEKTOM i PROSTOROM u najširem smislu tih reči. Ovde možete pogledati program konferencije koja će se održati 3. i 4. juna u prostorijama Zira hotela u Beogradu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije