Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
Evropske norme i direktive iz oblasti energetske efikasnosti zgrada
Monday, 02. February 2009.
Predavanja i konferencijeInženjerska komora Srbije 6. februara organizuje predavanje u Subotici na temu "Evropske norme i direktive iz oblasti energetske efikasnosti zgrada".
Klizište u zoni mosta Slobode u Novom Sadu
Monday, 26. January 2009.
Predavanja i konferencijeU utorak, 03. februara 2009. godine sa početakom u 12,00 časova održaće se predavanje na temu "Klizište u zoni mosta Slobode u Novom Sadu". Cilj predavanja je upoznavanje stručne javnosti sa složenom problematikom klizanja terena u područjima uz Dunav.
Koliko još do elektronskog šaltera?
Monday, 26. January 2009.
Predavanja i konferencijeKada će prestati čekanje u redovima za dokumenta? Kada će građani i preduzeća moći da obavljaju te poslove preko interneta? Ova pitanja su razmatrana na okruglom stolu „Koliko još do elektronskog šaltera”, održanom u petak u galeriji O3one, na temu razvoja elektronske uprave u Srbiji i mogućnosti da građani doprinesu ubrzanju ovih procesa.
Put ka operativnijem sistemu dobijanja odobrenja (dozvola) za Izgradnju
Friday, 23. January 2009.
Predavanja i konferencijeOkrugli sto na temu "Put ka operativnijem sistemu dobijanja odobrenja (dozvole) za izgradnju, uprava i struka - problematika sprovođenja zakonske regulative", 28. januara 2009. godine u organizaciji Inženjerske komore Srbije.
Tržište nekretnina u jugoistočnoj Evropi
Wednesday, 14. January 2009.
Predavanja i konferencijeKuda ide tržište nekretnina jugoistočne Evrope u trenutku kada su tržišni uslovi iz dana u dan sve gori? Ovo i još mnoga značajna pitanja biće tema Četvrte godišnje konferencije: Tržište nekretnina u jugoistočnoj Evropi.

3. mart 2009. 8:00 - 18:00
Srbija, Hotel Hyatt
Organizator: EMG

E-učenje o obnovljivim izvorima energije
Tuesday, 13. January 2009.
Predavanja i konferencijePrezentacija III-eg Završnog Bloka predavanja Internet Online Kursa "E-učenje o obnovljivim izvorima energije u Istočnim i Jugoistočnim Evropskim zemljama, Arapskim zemljama, Azijskom kontinentu i Australiji" (www.desire-net.enea.it), odžaće se u petak 16. januara u 11 časova u Svečanoj Sali Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu - Zemunu. Početak je u 11 časova, a predviđen završetak prezentacije je 12:30 časova.

Priprema konkursnog materijala za buduće projekte u opštinama, koje finansiraju fondovi EU
Monday, 29. December 2008.
Predavanja i konferencijeSa ciljem informisanja, obuke i angažovanja članova Inženjerske komore Srbije 12. januara održaće se prezentacija na temu "Izrade konkursnog materijala za implementaciju sredstava EU za sisteme i uređaje za infrastrukturu i zaštitu životne sredine na slivu reka Zapadne Morave, Ibra, Save i Dunava". Organizatori su Inženjerska komora Srbije, regionalni odbori podsekcija diplomiranih građevinskih inženjera matične sekcije projektanata i izvodjača radova sa regiona Beograda.

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije