Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
Studiranje na Univerzitetu Politecnico di Milano
Wednesday, 18. February 2009.
Predavanja i konferencijeU petak 20. februara u 18h, u O3ONE-u, odrzaće se po drugi put u Beogradu prezentacija master kurseva italijanskog Univerziteta Politecnico di Milano. Prezentaciju će voditi gospodin Fabrizio Butto, a biće reči o načinu studiranja na Politecnicu, kao i o mogućnostima kontakta sa svetom biznisa nakon završenih studija.
Zelena arhitektura - uloga ekoloskih materijala
Tuesday, 17. February 2009.
Predavanja i konferencijePredavanje će razmotriti ulogu ekoloških materijala u realizaciji energetski efikasnih, ekoloških, bioklimatskih objekata.
Požar i arhitektonski inženjering
Saturday, 14. February 2009.
Predavanja i konferencijeU četvrtak, 19. februara u atrijumu Narodnog muzeja u Beogradu, (ulaz iz Vasine), u 18 časova održaće se promocija knjige prof. dr Milovana Vidakovića "Požar i arhitektonski inženjering 2008."
Sistemi suve gradnje - primena spustenih plafona prema tipovima
Thursday, 12. February 2009.
Predavanja i konferencijeInženjerska komora Srbije organizije 17. februar 2009. godine u  Subotici predavanje na temu  "Sistemi suve gradnje - primena spustenih plafona prema tipovima - prednosti, karakteristike, EU standardi,opis pozicija i obračun"
Značaj prevencije i planiranja u odbrani od poplava
Tuesday, 10. February 2009.
Predavanja i konferencijeInženjerska komora Srbije 13. februara 2009. godine u Čačku organizuje predavanje "Značaj prevencije i planiranja u odbrani od poplava".
Međunarodna konferencija o upravljanju otpadom
Tuesday, 10. February 2009.
Predavanja i konferencijePod pokroviteljstvom Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja od 18 do 21. maja 2009. godine, održaće se međunarodna naučno-stručna konferencija pod nazivom "II Međunarodna konferencija o upravljanju otpadom".
Model kontrole troškova za potrebe upravljanja projektima u građevinarstvu
Tuesday, 03. February 2009.
Predavanja i konferencijeInženjrska komora Srbije organizuje predavanje na temu "Model kontrole troškova za potrebe upravljanja projektima u građevinarstvu i stvaranje baze normativa za građevinske radove". Predavanje se održati 13. februara u prostorijama Saveza inženjera i tehničara Srbije.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije