Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
Predavanja "Salaši"
Tuesday, 03. March 2009.
Predavanja i konferencijeRegionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera arhitekture matične sekcije projektanata i izvodjača radova sa regiona Subotica 04.marta organizuje predavanja "Salaši".
Tehnologija dizanja velikih tereta u građevinarstvu, upravljački sistemi i elektrohidraulička oprema
Friday, 27. February 2009.
Predavanja i konferencijeInženjerska komora Srbija 05.marta organizuje predavanje na temu "Tehnologija dizanja velikih tereta u građevinarstvu, upravljački sistemi i elektrohidraulička oprema".
Prezentacija nacrta Zakona o uređenju prostora, građevinskom zemljištu i izgradnji
Thursday, 26. February 2009.
Predavanja i konferencijeInženjerska komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja, organizuje prezentaciju nacrta Zakona o uređenju prostora, građevinskom zemljištu i izgradnji, u petak, 27. februara 2009. godine u Beogradu, Svečana sala na Građevinskom fakultetu, Bulevar kralja Aleksandra 73, sa početkom u 12,00 časova.

Prezentacija plana detaljne regulacije
Wednesday, 25. February 2009.
Predavanja i konferencijeU velikoj sali opštine Stari grad (Makedonska 42) u utorak, 3. marta, sa početkom u 18 časova, održaće se prezentacija Nacrta plana detaljne regulacije bloka između Knez Mihailove, Jakšićeve, Obilićevog venca i Zmaj Jovine ulice. Nacrt plana predstaviće arhitekta Igor Marić, rukovodilac projekta iz Instituta za arhitekturu i urbanizam Srbije, i Desanka Todesko, predsednica Saveta za arhitekturu i urbanizam opštine Stari grad.
Arhitektura Vojvodine ka regionalnoj arhitekturi
Wednesday, 25. February 2009.
Predavanja i konferencijeRegionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera arhitekture matične sekcije projektanata i izvodjača radova sa regiona Subotica organizuje predavanje "Arhitektura Vojvodine ka regionalnoj arhitekturi".
Prezentacija renomiranog arhitekte Daniela Libeskinda
Wednesday, 25. February 2009.
Predavanja i konferencijeObaveštavamo vas da će se u organizaciji kompanije “Luke Beograd”, Društva arhitekata Beograda i Inženjerske komore Srbije – Matične sekcije urbanista, održati prezentacija renomiranog arhitekte Daniela Libeskinda u ponedeljak 02. marta 2009. godine u Beogradu,  Amfiteatar Arhitektonskog fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73 sa početkom u 17,00 časova.
Javna rasprava o Nacrtu zakona o državnom premeru i katastru nepokretnosti u Beogradu
Monday, 23. February 2009.
Predavanja i konferencijeRepublički geodetski zavod organizovaće javnu raspravu o Nacrtu zakona u Beogradu 26.02.2009. godine u 11 časova u sali na petom spratu Republičkog geodetskog zavoda u Bulevaru vojvode Mišića 39.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije