Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
"Prednosti jednocevnog sistema grejanja"
Saturday, 28. March 2009.
Predavanja i konferencijeRegionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera mašinstva matične sekcije projektanata sa regiona Valjevo organizuje predavanje na temu "Prednosti jednocevnog sistema grejanja".
Prezentacija sa stručnim predavanjem firme "Trimo inženjering"
Friday, 20. March 2009.
Predavanja i konferencijeU organizaciji firme "Trimo inženjering" održaće se prezentacija sa stručnim predavanjem na teme "Požari i izbor gradjevinskih materijala", "Plameni udari i elementi gradjevinskih konstrukcija", "Funkcionalne karakteristike sendvič - panela sa izolacionom ispunom od kamene vune" i "Sertifikat o usaglašenosti sa evropskim standardom en 14509", u četvrtak, 26. marta 2009. godine u Novom Sadu, Privredna komora Vojvodine - Master centar Hajduk Veljkova 11, Velika sala na III spratu sa početkom u 12,00 časova
Primena Priručnika za urbani dizajn u praksi
Tuesday, 10. March 2009.
Predavanja i konferencijeU okviru programa Permanentnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije, u četvrtak, 19. marta tekuće godine, od 16:30, u Beogradu, u zgradi Saveza inženjera i tehničara Srbije, Kneza Miloša 9, III sprat, biće održano predavanje na temu: Primena Priručnika za urbani dizajn u praksi.

Konferencija "Savremena građevinska praksa 2009"
Monday, 09. March 2009.
Predavanja i konferencijeU organizaciji Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad, Departman za građevinarstvo i Društva građevinskih inženjera i tehničara Novog Sada u suorganizaciji sa Regionalnim Odborom Inženjerske komore Srbije, podsekcije diplomiranih građevinskih inženjera region Novi Sad realizuje Konferenciju "Savremena građevinska praksa 2009" koja će se održati u Novom Sadu, hotel Norcev, Iriški Venac od 02. do 03. aprila 2009.godine.

Forum novih tehnologija
Friday, 06. March 2009.
Predavanja i konferencijePridružite se Forumu novih tehnologija koji će se održati 24. marta 2009. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koji postaje centralno mesto novih ideja i napretka na području 2D i 3D tehnologija.
Gostujuće predavanje - `Re-Cycling Rome`
Tuesday, 03. March 2009.
Predavanja i konferencijeDoc. Dr Enrico Puccini sa Arhitektonskog fakulteta 'Valle Giulia' Univerziteta La Sapienza u Rimu održaće predavanje 'Re-Cycling Rome' nakon čega će biti otvorena izložba radova studenata fakulteta 'Valle Giulia' koji su se bavili ovom temom.
Vrtna umetnost i arhitektura: od Albertija do Le Notra
Tuesday, 03. March 2009.
Predavanja i konferencijeCiklus predavanja u Kolarcu svake srede u martu, Mala sala, 19.30h, 4–25.mart 2009. na temu Vrtna umetnost i arhitektura: od Albertija do Le Notra.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije