Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
VI Naučno-stručno savetovanje - II obaveštenje
Monday, 04. May 2009.
Predavanja i konferencijeSavez građevinskih inženjera Srbije u saradnji sa CIP Saobraćajnim institutom d.o.o. Beograd, Institutom "Kirilo Savić", Beograd i "Vujić Valjevo", Valjevo, organizuje VI Naučno-stručno savetovanje "Ocena stanja, održavanje i sanacija građevinskih objekata i naselja", koje će se održati od 19. - 22. maja 2009. godine u hotelu "Divčibare" na Divčibarama.
Šesto savetovanje "Ocena stanja, održavanje i sanacija građevinskih objekata i naselja"
Monday, 27. April 2009.
Predavanja i konferencijeSavez građevinskih inženjera Srbije u saradnji sa CIP - Saobraćajni institut, Beograd i Institutom "Kirilo Savić" organizuje od 19. do 22. maja 2009. godine na Divčibarama, šesto savetovanje "Ocena stanja, održavanje i sanacija građevinskih objekata i naselja".
Urbanističko planiranje i projektovanje na primeru srednjevekovnog grada Magliča
Friday, 24. April 2009.
Predavanja i konferencijeRegionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera arhitekture i podsekcije diplomiranih građevinskih inženjera matične sekcije projektanata i izvođača radova sa regiona Kraljevo organizuje predavanje na temu "Urbanističko planiranje i projektovanje u zoni neposredne zaštićene okoline kulturnog dobra na primeru srednjevekovnog grada Magliča"
Predavanje prof. dr Mirka Aćića o Đorđu Lazareviću
Friday, 24. April 2009.
Predavanja i konferencijeU okviru ciklusa "Naši velikani nauke", u Kolarčevoj zadužbini će se, u četvrtak 30. aprila 2009. godine, održati predavanje prof dr. Mirka Aćića o Đorđu Lazareviću.
Zaštita od požara visokih objekata
Wednesday, 22. April 2009.
Predavanja i konferencijeU sredu, 29. aprila 2009. godine sa početkom u 13:00 časova u prostorijama Saveza inženjera i tehničara Srbije, održaće se predavanje na temu zaštite od požara visokih objekata.
Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo
Tuesday, 14. April 2009.
Predavanja i konferencijePrezentacija sa stručnim predavanjem firme "Trimo inženjering" "Značaj protivpožarne zaštite za građevinarstvo" održaće se 16. aprila 2009. god. u Beogradu, u Privrednoja komori Srbije (Resavska 13-15, sala 1 u prizemlju). Početak prezentacije je u 12,00 časova.
Neopor® kompanije BASF za energetski efikasnu gradnju
Monday, 13. April 2009.
Predavanja i konferencijePrva regionalna konferencija “Korporativna društvena odgovornost i energetska efikasnost”, koju organizuje Centar za monitoring i evaluaciju uz pomoć više eminentnih institucija u Srbiji, a čiji je cilj da se podrži razvoj i uvođenje energetski efikasnih proizvoda i tehnologija u Srbiji, počinje danas i trajaće do 15. aprila 2009. godine. Učešće na konferenciji uzela je i kompanija BASF, čija će dostignuća na ovim poljima predstaviti g. Karl-Heinz Schmitz iz BASF-ovog Business Managementa za proizvode Neopor®/Styropor® iz Nemačke.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije