Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Predavanja i konferencije
Konferencija "Graditeljstvo i održivi razvoj"
Wednesday, 20. May 2009.
Predavanja i konferencijeDruštvo za ispitivanje i istraživanje materijala i konstrukcija Srbije i Građevinski fakultet u Beogradu, organizuju nacionalnu konferenciju "Graditeljstvo i održivi razvoj", sa ciljem da upoznaju širu naučnu i stručnu javnost sa aktuelnim problemima u oblasti graditeljstva i održivog razvoja, 04. i 05. juna 2009. godine u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73, sa početkom u 09,30 časova.
BLOK konferencija: Novi standardi u arhitekturi i građevinarstvu
Monday, 18. May 2009.
Predavanja i konferencije
BLOK, prva konferencija o arhitekturi i nekretninama, biće održana u Beogradu 3. i 4. juna, uz učešće značajnih stručnjaka iz zemlje i sveta.
Predavanje dr Dubravke Stojanovic - Urbanizacija Beograda krajem 19. i pocetkom 20. veka
Monday, 18. May 2009.
Predavanja i konferencijeU okviru projekta LEGATIO, Kluba Mladih Arhitekata biće održan set predavanja u vezi sa austrijskim nasleđem u Srbiji. U okviru projekta LEGATIO, Kluba Mladih Arhitekata biće održan set predavanja u vezi sa austrijskim nasleđem u Srbiji.
Međunarodni kongres Sportski objekti - stanje i perspektive
Monday, 11. May 2009.
Predavanja i konferencijeU organizaciji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, održaće se Međunarodni kongres Sportski objekti - stanje i perspektive - SPOrt FAcilities - Current Position and Perspectives SPOFA kongres - 2009, 08. i 09. oktobra 2009. godine na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, sa ciljem prikaza stručnih i naučnih znanja iz celog sveta u oblasti sportskih objekata. Prvi SPOFA 09 kongres će obezbediti platformu za razmenu relevantnih naučnih i stručnih iskustava u izabranim temama.
Letnja škola urbanizma - "Zlatibor 2009"
Monday, 11. May 2009.
Predavanja i konferencije

U organizaciji Udruženja urbanista Srbije a u saradnji sa Republičkim geodetskim zavodom Srbije, održava se od 08. do 10. juna 2009. godine Letnja škola urbanizma - "Zlatibor 2009".

Tema ovogodišnje škole urbanizma je " Mesto i uloga učesnika u novom Zakonu i planiranju i građenju kao i Zakonu o državnom premeru i katastru".

38 Konferencija o korišćenju i zaštiti voda - VODA 2009
Thursday, 07. May 2009.
Predavanja i konferencijeNastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda, zajedno sa institutom "Jaroslav Černi", Beograd i JKP "Vodovod" iz Užica, organizuje 38 godišnju konferenciju posvećenu korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Konferencija se održava od 8. do 11. juna 2009. godine na Zlatiboru.
Koridor 10 - Novi put biznisa i razvoja
Wednesday, 06. May 2009.
Predavanja i konferencijeKoridor 10 - moderna saobraćajna kičma mogla bi da istovremeno podstakne razvoj i povezivanje sa okruženjem preostale srpske putne i železničke mreže, ali i privredu u celini. Direktni autoput od Zapadne Evrope do Grčke, Turske i dalje, aktiviraće velika ulaganja i imaće pozitivan primarni i sekundarni efekat na rast, zaposlenost, dohotke…

Konferencija na temu "Koridor 10- Novi put biznisa i razvoja" će se održati 25.maja 2009. sa početkom u 09:00 časova.

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije