Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama
Thursday, 23. September 2010.
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se 5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama pod nazivom BELRE Exclusive održati 03.-04 novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće na 25. spratu. BelRE će okupiti sve one koji su zainteresovani za razvoj investicionog tržišta u regionu - strane i lokalne investitore, konsultantske kuće, eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, izvođače radova, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina i krajnje korisnike.
Sajam građevinarstva Budva 2010.
Monday, 13. September 2010.
32. Sajam građevinarstva koji se održava od 22 do 26. septembra 2010. na Jadranskom sajmu u Budvi, posetiće više od 35 članova Društva građevinara, inženjera i tehničara iz Varaždina Hrvatska.
Constructa 2011.sajam građevinarstva Zadar - najava
Tuesday, 27. July 2010.
Najavljujemo 4. sajam CONSTRUCTA 2011 koji će se održati od 17. do 20.03 2011.god. u sportskom centru Višnjik u Zadru Hrvatska, koji će imati i nekoliko novih sajmova i to 2. sajam energije i ekologije ECOENERGY, 1. sajam interijera, hotelske i ugostiteljske opreme i sadržaja CONTOUR, 1. sajam hortikulture i komunalnog uređenja HOREKS.
BalticBuild - sajam građevinarstva i enterijera St. Petersburg 2010.
Thursday, 08. July 2010.
Međunarodna izložba "BalticBuild" je vodeći jesenji sajam za građevinarsvo i enterijere u severozapadnoj Rusiji i ovom delu sveta. Pre 2002 izložba je bila poznata kao Batimaz i Baltic Building Week. Događaj je dobio mnogo pohvala u posljednjih nekoliko godina. Datum održavanja sajma: 15-17. 9. 2010.
17. Generalni BH sajam Zenica Bosna i Hercegovina 5 - 10. 10. 2010.
Wednesday, 30. June 2010.
Najkompletniju promociju i najznačajniju kolektivnu izložbu na sajmu ima Zemlja-Partner. Izložba zemlje partnera je u žiži interesovanja poslovnih ljudi i šire javnosti. Osim privrednih potencijala, zemlja partner za vreme sajma ima mogućnost predstavljanja svoju tradiciju, kulturu, muziku, ples, nošnju, kuhinju...
15. sajam građevinarstva-graditeljstva Saso 2010. Split
Tuesday, 29. June 2010.
Stručni programi koji se održavaju tokom sajmova "SASO" od prvog sajma, privlače svojom aktualnošću tema veliku pažnju stručnjaka i profesionalaca, a isto tako i široku publiku. Svi veliki gradski projekti kao i najznačajniji programi u energetici i arhitekturi, predstavljeni su javnosti na dosadašnjim sajmovima SASO.
Sajam kuća i zgrada od drveta - Wooden House Building, Moskow 2010
Tuesday, 22. June 2010.
Specijalizovana Međunarodna izložba kuća i zgrada od drveta. Sve od dizajna pa do sistema ključ u ruke. Ovaj sajam je pokrenut 2003. godine i postao prvi samostalni projekat u Rusiji, posvećen proizvodnji i gradnji kuća od drveta. Tokom razvoja, svake godine se povećavala veličina izložbenog prostora.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije