Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
7. Međunarodni sajam građevinarstva „Mesto dobrih poslova“ Niš
Monday, 26. April 2010.
Niš i njegov region predstavljaju veliko građevinsko tržište. Niš je jedan od najvećih gradova u Srbiji i kao takav ima velike poslovne mogućnosti za građevinske kompanije koje svoje poslovanje žele proširiti na druge regione. Naše je mišljenje kako postoje velike mogućnosti građenja novih turističkih objekata na uzvišenjima kraj Niša.
Međunarodni sajam građevinarstva Sarajevo 2010
Wednesday, 21. April 2010.
Međunarodni sajam građevinarstva „Gradnja i Obnova" BIH 18-21.05 2010. Početak rada sajma se vezuje za objekat Centar „Skenderija" - Sarajevski sajam 1970. godine. Sarajevo je veliko gradilište, kako u renoviranju objekata, tako i u zidanju novih stambeno poslovnih objekata. Ako želite da osvojite tržište ovog regiona, obavezno posetite ovaj sajam, a toplo vam preporučujemo i da budete izlagač.
FORUM URBANUM - Sajam urbanizma
Wednesday, 31. March 2010.
Matična sekcija urbanista Inženjerske komore Srbije organizuje skup "FORUM URBANUM - SAJAM URBANIZMA", redovni godišnji pregled urbanističkih ostvarenja članova sekcije. Ovogodišnja tema skupa: "JAVNI PROSTORI U URBANISTIČKIM PLANOVIMA". Mesto i vreme održavanja: Ivanjica, hotel Park, od 11. do 13. juna 2010. godine (petak, subota i nedelja).
36. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE
Wednesday, 17. March 2010.
Pod sloganom “Osvajamo nove prostore“, 36. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE otvara se 13. i trajaće do 17.aprila 2010. godine. Više od hiljadu izlagača i čak osam nacionalnih izložbi svedoči o velikom interesovanju za učešće na najvećoj sajamskoj manifestaciji građevinarstva u jugoistočnoj Evropi.
27. Međunarodni sajam građevinarstva Infacoma Solun Grčka
Thursday, 28. January 2010.
27. Medjunarodni sajam građevinarstva, izolacionog materijala, okvira za vrata i prozore, sanitarija, sigurnosne opreme, opreme za grejanje i rashladnih uredjaj, obnovljenih izvora energije. Ovaj sajam sa bezbrojnim brendovima i dizajnerskim proizvodima, glavna je atrakcija za posetioce. Sajam će se održati od 17.02. do 20.02.2010.
DOMEXPO Kragujevac 2010 - sajam građevinarstva i nameštaja
Monday, 25. January 2010.
Od 5-9 marta održaće se Sajam nameštaja i građevinarstva „DOMEXPO 2010." u hali i spoljnom prostoru "Šumadija sajma".Zaključeno je kako će spajanjem ove dve grane industrije poboljšati kvalitet ponude ovog sajma, povećati broj posetilaca i organizovati bolje poslovne kontakte.
Nordbygg 2010. Sajam Građevinarstva
Monday, 18. January 2010.
Nordbygg 2010 izvanredna sajamska izložba za građevinarstvo u nordijskim zemljama. Sajam predstavlja vodeće kompanije, koje će predstaviti najnovije trendove u svetu konstrukcije, enterijera, razrade tehnologija, inovacija, opreme i koncepte za arhitekte I biroe.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije