Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
Prođe veliki svetski sajam nekretnina EXPO REAL 2008 – Srbija se pokazala u dobrom svetlu!
Friday, 10. October 2008.
Sa upravo završenog, (8. oktobar 2008) jedanaestog po redu EXPO REAL događaja, organizatori su objavili finalni izveštaj. Brojke su impresivne, bilo je ukupno 24.500 registrovanih posetilaca iz 77 zemalja sveta i 42.000 izlagača ispred 1856 kompanija koji su predstavljali svoje projekte iz 45 zemalja sveta. To je prosečan porast od 7,7% u odnosu na postignute rezultate od prošle godine kada se održao jubilarni, deseti po redu EXPO Real.

DataLab SR na Sajmu Investexpo u Novom Sadu
Friday, 10. October 2008.
Od 04. - 10. novembra, Datalab SR će zajedno sa SIS Partnerom Connect Software, da učestvuje na Sajmu Investexpo koji se održava u Novom Sadu. Sajam je namenjen promociji investicionih mogućnosti u Srbiju, uz predstavljanje lokalnih i regionalnih razvojnih potencijala. Predstavnici lokalnih samouprava imaće priliku da se upoznaju s različitim tipovima investicija, a istovremeno održavanje Sajma građevinarstva pogodno je radi ostvarivanja kontakata sa investitorima i predstavnicima državnih organa, u čijim planovima je i izgradnja novih objekata ili obnavljanje infrastrukture.

YU Build medijski sponzor Međunarodnog sajma nekretnina i investicija
Tuesday, 16. September 2008.
U susret Trećem međunarodnom sajmu nekretnina i investicija, Belgrade Real Expou (BelRE), danas je u Hotelu Balkan održana konferencija za prijatelje sajma. Organizator, Dynamic Communications Group, najavio je da će i ove godine okupiti mnogobrojne strane i domaće graditelje, investitore, kreditne kuće, banke, vlasnike zemljišta, konsultante, projektante, izvođače radova, agencije za posredovanje u prometu nekretninama i specijalizovane medije.
Treći međunarodni sajam nekretnina i investicija BelRE
Friday, 05. September 2008.
Treći međunarodni sajam nekretnina i investicija BelRE održaće se od 30. oktobra do 01. novembra na Beogradskom sajmu. Već tradicionalno okupljanje investitora, vlasnika zemljišta, graditelja, konsultanata, projektanata, izvođača radova iz Srbije i okolnih zemalja, ove godine upotpuniće i izlagači iz Bugarske, Italije i Rusije
Međunarodni sajam bankarstva, opreme, usluga, osiguranja i investicija BANK EXPO
Wednesday, 03. September 2008.
Međunarodni sajam bankarstva, opreme, usluga, osiguranja i investicija BANK EXPO održava se od 30. oktobra do 1. novembra 2008 na Beogradskom Sajmu.
Prvi međunarodni sajam kamena u Srbiji
Thursday, 21. August 2008.
U organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena i prateću industriju "Kamen Srbije" u saradnji sa "Šumadija sajmom" će biti održan prvi međunarodni sajam kamena u Srbiji od 19. do 22. marta 2008. godine u Kragujevcu.
Potpisan sporazum o partnerstvu sajmova "BelRe" i "MREF"
Friday, 08. August 2008.
Kompanija "Privet Expo" (organizator Moscow Real Estate Forum - MREF ) i "Dynamic Communications Group" (organizator BelRE sajma) potpisali su sporazum o partnerstvu i saradnji, koji ima za cilj da uspostavi i razvija odnose između ruskih i balkanskih učesnika u tržištu nekretnina.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije