Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
„U šta se isplati ulagati“
Friday, 24. October 2008.
U okviru pratećih manifestacija na Sajmu investicija Invest EXPO u Novom Sadu biće održane tribine za građane, pod zajedničkim nazivom „U šta se isplati ulagati“. Teme tribina biće investicioni fondovi i berza, 5. novembra, privatne penzije, 6. novembra, i životno osiguranje, 7. novembra. Tribine se održavaju u centru Master u Novom Sadu, od 14.00 do 16.00, a ulaz je besplatan.

MIPIM Horizons 2008
Friday, 24. October 2008.
MIPIM Horizons je jedinstven godišnji događaj, koji se odrzava od 2-4 decembra u Kanu, gde investitori i profesionalci iz sektora nekretnina, imaju prilku da se povežu i steknu uvid u tržišta velikog potencijala u Evropi, Bliskom Istoku, Africi i Južnoj Americi. MIPIM Horizons daje institucionalnim i regionalnim investitorima, vlasnicima nekretnina, brokerima i lokalnim vlastima neuporedivu priliku da dobiju celovit presek inovativnog razvoja na brzo rastućim tržištima.

Sajam "Investexpo"
Thursday, 23. October 2008.
Sajam "Investexpo", koji će objedinjuje sajmove Investicija, Energetike, elektronike i telekomunikacija, Logistike i transporta i Sajam građevinarstva, održaće se na Novosadskom sajmu od 4. do 7. novembra.
Prvi sajam investicionih potencijala lokalnih samouprava - Predstavljamo Srbiju
Thursday, 23. October 2008.
Ekonomist Media Group najavljuje Prvi biznis sajam: Investicioni potencijali lokalnih samouprava pod nazivom "Predstavljamo Srbiju", koji će se održati 27.11.2008. godine na Beogradskom sajmu, Hala 14, drugi sprat.
"Građevinska knjiga" na Sajmu knjiga
Wednesday, 22. October 2008.
Danas u 18h u sali Borisav Pekić na 53. Sajmu knjiga biće upriličen koktel povodom 60-godišnjice postojanja izdavačkog preduzeća "Građevinska knjiga". Ovaj izdavač, u prstenu hale I Beogradskog sajma, i ove godine nudi svoja tradicionalna izdanja i specijalne sajamske popuste.

Objavljena lista izlagača na ovogodišnjem BelRE-u
Monday, 20. October 2008.
Objavljen je spisak izlagača koji će se predstaviti od 30. oktobra do 1. novembra na Sajmu nekretnina i investicija BelRE. Yu Build, kao medijski sponzor, učestvovaće na ovom događaju kroz prezentacije i druženja na štandu, ali i u panelu Internet portali u Real estate. 
BelRE 2008 Konferencijski Program
Monday, 13. October 2008.
Organizatori su potvrdili da će Sajam nekretnina i investicija BelRE, biti otvoren od 30. oktobra do 1. novembra u hali III, Beogradskog sajma. Portal građevinarstva i arhitekture YU Build ove godine prvi put biće medijski sponzor jedinog sajma ove vrste na prostorima bivše Jugoslavije.

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije