Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
Danas počinju sajmovi investicija i građevinarstva
Tuesday, 04. November 2008.
U Hali "Master" nastupaju gradovi i opštine, dok se u Halama 1, 3. i 4 i na otvorenom prostoru promovišu učesnici Sajma građevinarstva. Sajam "Investexpo" traje do petka, 7. novembra, a Sajam građevinarstva dan duže, do subote 8. novembra. Kapije sajma otvorene su za posetioce od 10 do 19 časova.
Završeni dani posvećeni investicijama i nekretninama
Saturday, 01. November 2008.
Danas je zatvoren Treći sajam nekretnina i investicija BelRE, na kojem se predstavilo više od 100 domaćih i stranih izlagača. Iako je protekao u senci svetske finansijske krize, okupio je više od 5000 posetilaca, što ga čini najposećenijim do sada. Po rečima organizatora, Dynamic Communications Group-a, BelRE je opravdao epitet najveće manifestacije ovog tipa u regionu. YU Build je bio medijski sponzor događaja i učesnik jednog od panela o uticajima Internet portala na tržište nekretnina.

Panel o uticajima Internet portala na razvoj nekretnina i investicija
Friday, 31. October 2008.
Na Trećem međunarodnom sajmu nekretnina i investicija BelRE, danas je održana tribina na temu „Internet portali u Real Estate-u“, na kojoj su govorili predstavnici četiri najveća portala iz oblasti nekretnina, investicija i građevinarstva. Predstavnik YU Build-a, Rade Kuzmanović, rekao je da je osnovna ideja ovog portala da bude vodeći izvor raznovrsnih informacija namenjenih stručnjacima u građevinarstvu, arhitekturi, nekretninama i investicijama.

Otvoren Treći BelRE
Thursday, 30. October 2008.
Ministar životne sredine i prostornog planiranja, gospodin Oliver Dulić, danas je na Beogradskom sajmu otvorio Treći međunarodni sajam nekretnina i investicija BelRE. Iako se održava u situaciji opšte finansijske krize, Dulić je podsetio da je ova manifestacija ipak šansa za Srbiju da pronađe svoje mesto u investiranju.

Na Sajmu investicija u Novom Sadu 220 izlagača
Thursday, 30. October 2008.
Na sajmovima investicija i građevine "Investekspo", koji će biti održani na Novosadskom sajmu, od 4. do 8. novembra, učestvovaće oko 220 izlagača i oko 40 opština i gradova u Srbiji.
Dopunjen program BelRE-a
Monday, 27. October 2008.
Organizatori Trećeg sajma nekretnina i investicija BelRE objavili su novi, dopunjeni konferencijski raspored osnovnih panela i predavanja koji će se održavati od 30. oktobra do 1. novembra na Beogradskom sajmu. Portal građevinarstva i arhitekture YU Build u petak, drugog dana sajma, vodiće duiskusiju na temu Internet portali u Real Estate-u.

Sajam gradjevine i enterijera Mosbuild
Friday, 24. October 2008.
Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije, organizuje učešće na sajmu gradjevine i enterijera Mosbuild koji se održava u Moskvi od 31.03. do 03. 04.2009. Mosbuild (www.mosbuild.com) već 15 godina predstavlja najznačajniji i najveći sajam u Rusiji iz oblasti građevine, a kao rezultat sve većeg broja izlagača pojavila se potreba da se sajam odvija na dva izložbena prostora: Ekspocentru i Crocus Expo.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije