Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
Na sajmu Mosbild u Moskvi 11 firmi iz Srbije
Tuesday, 31. March 2009.
Na Međunarodnom sajmu građevinarstva i enterijera "Mosbild" u Moskvi, koji je počeo danas, ucestvuje 11 srpskih kompanija, saopštila je Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).
Forum urbanium- Sajam urbanizma
Wednesday, 25. March 2009.
Matična sekcija urbanista organizuje skup  - Sajam urbanizma, kao redovni godišnji pregled urbanističke produkcije članova sekcije.
Sajam kamena u Kragujevcu
Monday, 02. March 2009.
Pozivamo Vas da učestvujete na prvom međunarodnom sajmu kamena i prateće industrije u Srbiji koji će se održati od 19. do 22.marta 2009. godine (četvrtak-nedelja) u Kragujevcu na 1600 m 2 zatvorenog i preko 1000 m 2 otvorenog sajamskog prostora.
Objavljen poziv za učešće na Sajmu nekretnina u Beču
Wednesday, 25. February 2009.
Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisuje javni poziv za učešće na Nacionalnom štandu na sajmu nekretnina i investicija REAL VIENNA 2009, koji se održava u Beču, Austrija, od 26. do 28. maja 2009. godine.

Sajam građevinarstva i Investicioni forum u Kragujevcu
Friday, 20. February 2009.
"Šumadija sajam" od 19-21. februar 2009.godine organizuje manifestaciju "Sajam građevinarstva i Investicioni forum". Kragujevac jeste pravo mesto za promociju gradjevinske branše, jer centar Šumadije poslednjih godina predstavlja veliko gradilište na kome se za lokacije i poslove nadmeću svetski investitori.
Međunarodni Sajam građevinarstva u Solunu
Thursday, 29. January 2009.
Međunarodni sajam građevine i građevinske opreme održava se u periodu od 18. do 22. februara 2009. godine u Solunu, Republika Grčka. Na ovoj sajamskoj manifestaciji biće predstavljena mnogobrojna dostignuća iz oblasti građevine, građevinskih, instalacionih i izolacionih materijala, sigurnosnih i ventilacionih sistema, grejanja i sanitarne opreme.
Otvoren Sajam preduzetništva
Friday, 28. November 2008.
Na Beogradskom sajmu juče je otvoren VII Međunarodni sajam preduzetništva Biznis baza 2008, na kom se predstavlja više od 300 izlagača.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije