Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
VI Sajam građevine i opreme u Nišu
Tuesday, 15. September 2009.
Nastavljajući tradiciju prethodnih godina i ove, 2009. godine, u periodu od 15. do 18. septembra, u Nišu u hali "Čair", biće održan već tradicionalni Sajam građevine i opreme. Organizator ovogodišnjeg sajma je preduzeće "Colex Nisajam" iz Niša.
BelRE 2009
Friday, 28. August 2009.
BelRE (skraćeno od Belgrade Real Expo) je prvi i jedini sajam nekretnina i investicija u Srbiji i na prostoru ex-Jugoslavije. U atmosferi rastućeg interesovanja za investiranje u nekretnine u Srbiji i regionu, uz podršku SIEPA-e, Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, grada Beograda i Ministarstva za ekonomske odnose sa inostranstvom, u Beogradu je, početkom novembra 2006. godine, održan prvi BelRE sajam nekretnina i investicija.
Sajam građevinarstva Ukrajina
Monday, 24. August 2009.
Međunarodna izložba za arhitekturu, građevinarstvo i građevinski materijal će se održati od 03.11.2009. do 06.11.2009. Ovaj međunarodni sajam nudi učesnicima jedinstvenu priliku da predstave svoje kompanije i proizvode na tržištu Ukrajine koja ima veliki broj potencijalnih klijenata.
Međunarodni sajam nekretnina REBEC u Beogradu od 22. juna
Friday, 22. May 2009.
U Beogradu će se od 22. do 24. juna održati drugi Međunarodni sajam i konferencija o nekretninama Rebek (REBEC), najavili su danas organizatori. Skup će omogućiti kompletan uvid u tržište nekretnina u Srbiji, kao i povezivanje domaćih kompanija u tom biznisu sa vodećim međunarodnim stručnjacima i investitorima, rekao je na konferenciji za novinare direktor Rebeka Aleksandar Opsenica.
Danas počinje Sajam građevinarstva u Beogradu
Wednesday, 22. April 2009.
Na Beoogradskom sajmu danas će biti otvoren 35. međunarodni sajam građevinarstva na kojem će učestvovati oko 1.100 domaćih i stranih izlagača.

Sajam će otvoriti ministar za inftrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić, najavljeno je na sajtu organizatora (www.sajam.co.rs).
Prezentacije Komore i SGITS 14. decembar na 35. Međunarodnom sajmu građevinarstva
Thursday, 16. April 2009.
U organizaciji Saveza građevinskih inženjera i tehničara Srbije 14. decembar i Inženjerske komore Srbije, a u okviru pratećih aktivnosti na 35. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, održaće se prezentacije 23. i 24. aprila 2009. godine na Beogradskom sajmu.
35. Međunarodni sajam građevinarstva (UFI)
Wednesday, 01. April 2009.
Istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja i hidrogradnja, materijali, opremanje objekata, građevinske mašine, uređaji i alati, adaptacija, rekonstrukcija i restauracija, zanati, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu, opremanje enterijera... i to od 22.04.do 26.04.2009. godine
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije