Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Sajmovi
Libija Sajam Građevinarstva 2010
Monday, 18. January 2010.
Libija Build Expo je najveća Međunarodna izložba koja se održava u Libiji. Ovo je specijalizovani sajam za izgradnju i građevinski sektor. Namena izložbe je predstavljanje najnovijih tehnologija u gradjevinarstvu, uključujući sve svoje prateće industrije. Učesnici će biti informisani o mogućnostima plasmana građevinske industrije i usluga na tržištu Libije. Ovo je i prilika za susret sa vodećim privatnim sektorom stručnjaka.
Internacionalna Specijalizovana Izložba Bulgaria Building Week
Monday, 18. January 2010.
Od 9.-13. marta 2010 u Inter Expo Center - Sofija biće održana 10. jubilarna izložba specijalizovana BUlGARIA BUILDING WEEK. Bugarska Building Week dokazala se kao jedna od najprestižnijih izložbi u ovoj grani na Balkanskom poluostrvu. Izložba nudi priznatim i novim kompanijama iz zemlje i inostranstva priliku da odgovore svojom ponudom, visokim zahtevima i potrebama investitora, arhitekata, građevinskih inženjera, vlasnika trgovačkih lanaca i skladišta.
Međunarodni sajam Građevinarstva BUDMA 2010.
Monday, 21. December 2009.
Međunarodni sajam građevinarstva BUDMA 2010 biće održan u gradu Poznan u Poljskoj od 19 - 22.01.2010. BUDMA Međunarodni sajam građevinarstva je događaj koji pripada vodećim poslovnim skupovima o građevinskoj industriji u ovom delu Evrope. Lajtmotiv za predstojeće izdanje međunarodnog sajma građevinarstva Budma biće "Uravnotežena gradnja".
Sajam građevinarstva Skoplje 2010.
Thursday, 10. December 2009.
Specijalizovan poslovni događaj, izuzetno važan za građevinsku i arhitektonsku struku u Makedoniji i regiji. Mesto okupljanja koje nudi novosti iz sveta građevinarstva, direktnim potrošačima ove grane industrije. Ovaj sajam je jedan od najboljih u Makedoniji, te kompanijima nudi promovisanje proizvoda i usluga.
CONSTRUTEC 2010 - sajam građevinarstva Madrid Španija
Tuesday, 01. December 2009.
Robusnost, kvalitet, konkurentnost i oslanjanje na vlastite snage karakteristika su CONSTRUTEC 2010. Bitan događaj u vašem poslovanju, mesto gde možete otkriti sve nove trendove u građevinskoj industriji. Na ovom sajmu će biti predstavljeni najinovativniji građevinski materijali i najnoviji arhitektonski sistemi.
MosBuild 6-9.4.2010. sajam Građevinarstva i Enterijera
Wednesday, 25. November 2009.
MosBuild je najveći i najpoznatiji događaj u Rusiji poznat po trgovini, događaj koji obuhvata 23 samostalne izložbe u 6 glavnih kategorija koje pokrivaju celi spektar proizvoda i usluga unutar zgrade i industrije enterijera.Izložba je bila pokrenuta 1995 kao BATIMAT MosBuild i tada je ugostio 200 kompanija iz 20 zemalja.
25. međunarodni sajam građevinarstva
Wednesday, 14. October 2009.
Sajam građevinarstva u Novom Sadu je jedini sajam tog tipa u regionu koji se održava u jesenjem terminu, na kom će projektanti i građevinari imati prilike za susrete s lokalnim samoupravama, jer se održava u isto vreme sa sajmovima investicija i nekretnina, kao i energetike.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije