Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Seminari
Campus Urbanism & Architecture
Wednesday, 21. January 2009.
SeminariZadovoljstvo mi je da predstavim predstojeci seminar koji ce se održati u Nišu u periodu 18.03.2009-20.03.2009. u svečanoj sali Univerziteta u Nišu. Seminar ce biti održan sa temom u originalnom naslovu "CAMPUS URBANISM & ARCHITECTURE", predavac je Dr Pablo Campos Calvo-Sotelo iz Madrida. Seminar je u organizaciji SITON-a (Savez Inženjersko Tehnicarskih Organizacija Niša) uz finansijsku podršku LEDIB-a.
Problematika legalizacije računarskih programa sa posebnim osvrtom na geodetski aspekt
Wednesday, 21. January 2009.
SeminariU periodu od 18-21.03.2009. godine na Tari održaće se seminar "Problematika legalizacije računarskih programa sa posebnim osvrtom na geodetski aspekt" u organizaciji kompanije Ilmak d.o.o.
Radionica na temu “Katastar nepokretnosti-zakonodavstvo i praksa”
Friday, 19. December 2008.
SeminariU organizaciji Republičkog geodetskog zavoda, Sektora za pravne poslove, u saradnji sa Sektorom za katastar nepokretnosti, u periodu od 16-17.12.2008. godine održana je radionica u Vrdniku, na temu "Katastar nepokretnosti-zakonodavstvo i praksa".

Okrugli sto "Održivi razvoj državnih puteva Srbije"
Wednesday, 26. November 2008.
SeminariU organizaciji Društva za puteve Srbije "VIA VITA" i Jugoslovenske inženjerske akademije, održaće se okrugli sto "Održivi razvoj državnih puteva Srbije", 28. i 29. novembra 2008. godine u hotelu "Divčibare" na Divčibarama.
Seminar 5E
Monday, 10. November 2008.
SeminariSeminar 5E održaće se 20. novembra u promotivnoj sali preduzeća Bazis Event Media, u ulici Grčića Milenka 39, u Beogradu. Cilj seminara je upoznavanje arhitekata, građevinaca, mašinaca i potencijalnih investitora sa metodama racionalnog gazdovanja energijom u zgradama za stanovanje i sa obezbeđenjem odgovarajućih mikroklimatskih uslova u unutrašnjem prostoru.

Obuka za određivanje astrogeodetskih otklona vertikale metodom jednakih zenitnih odstojanja
Wednesday, 29. October 2008.
SeminariU okviru plana obuke za 2008. godinu, koja se finansira iz sredstava kredita Svetske banke "Projekat katastra nepokretnosti i upis prava" izvršena je obuka za određivanje astrogeodetskih otklona vertikale metodom jednakih zenitnih odstojanja.
Tematski kursevi primene programskog paketa GCM
Friday, 24. October 2008.
SeminariU okviru ciklusa Tematski kursevi primene programskog paketa GCM  u petak, 28. novembra 2008. godine, BAZIS EVENT MEDIA u svojoj konferencijskoj sali organizuje seminar GCMx64. Cilj seminara je obuka postojećih korisnika programskog paketa GCM za prelazak na novu verziju – GCM2009
(GCMx64).
Početak Sledeća 1 2 3 4 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije