Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Seminari
Seminar o novim proizvodima i uslugama
Wednesday, 22. October 2008.
SeminariInformativni seminar za potencijalne korisnike novih proizvoda i usluga održan je 16. oktobra 2008. u Republičkom geodetskom zavodu. U okviru Twining projekta - Institucionalna sposobnost građenja od strane Republičkog geodetskog zavoda u korišćenju zemljišta i informacija o nepokretnostima organizovan je seminar.

Seminar: "SEE Electrical CADdy++ savremeni alat za CAD u elektrotehnici"
Thursday, 09. October 2008.
SeminariKompanija IB-PROCADD d.o.o., Ljubljana, distributer i razvojni partner programske opreme u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Albaniji kompanije IGE-XAO, Francuska, koja je svetski lider u oblasti računarski podržanog projektovanja u elektrotehnici organizuje sa partnerom PeLCer d.o.o., Srbija seminar na temu: "SEE Electrical CADdy++, savremen alat za računarski podržano projektovanje(CAD) u elektrotehnici".
Savremeni načini projektovanja i izvođenja unutrašnjih termotehničkih i vodovodnih instalacija
Wednesday, 24. September 2008.
SeminariU petak 26. septembra u Kraljevu, Inženjerska komora Srbije - regionalni odbori podsekcije diplomiranih mašinskih inženjera sa regiona Kraljevo, organizovaće predavanje "Savremeni načini projektovanja i izvođenja unutrašnjih termotehničkih i vodovodnih instalacija"

Primena propisa iz oblasti zaštite od požara u projektovanju i izvođenju
Wednesday, 24. September 2008.
SeminariU okviru kurseva iz oblasti projektovanja i izvođenja, Inženjerska komora Srbije će 8. oktobra u Novom Sadu organizovati predavanja na temu "Primena propisa iz oblasti zaštite od požara u projektovanju i izvođenju".
Obuka “Primena FIDIC uslova ugovora“
Friday, 12. September 2008.
SeminariPozivamo Vas da učestvujete u dvodnevnoj obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build, uz podršku MACE-a

 
Zaštita na radu u građevinarstvu
Tuesday, 02. September 2008.
SeminariFakultet zaštite na radu i Inženjerska komora Srbije organizuju seminar "Zaštita na radu u građevinarstvu", koji će se održati 20, septembra 2008. godine u svečanoj sali Fakulteta zaštite na radu (Čarnojevića 10a, Niš), sa početkom u 9h.
Primena FIDIC uslova ugovora - septembar
Monday, 01. September 2008.
SeminariPozivamo Vas da 16. i 17. septembra učestvujete u obuci „Primena FIDIC uslova ugovora“ koju za Vas organizuje YU Build, Inženjerska Komora i MACE.
Početak Sledeća 1 2 3 4 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije