Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Seminari
Edukativni seminar na temu upotrebe IKT-a i e-poslovanja u sektoru prodaje nekretnina
Wednesday, 01. July 2009.
SeminariPrivredna komora Srbije organizuje edukativni seminar pod nazivom Upotreba informaciono komunikacionih tehnologija i e-poslovanja u sektoru prodaje nekretnina. Iz prakse se potvrdilo da je zastoj u prodaji nekretnina na našem tržištu imao za posledicu dodatno angažovanje svih relevantnih faktora koji posluju na tržištu nekretnina da orijentisu svoju marketing strategiju ka internetu.
Jednodnevni seminar "Rashladne grede i ekološke kuhinjske nape"
Wednesday, 13. May 2009.
Seminari

U organizaciji Društva za KGH Srbije i firme HALTON, 20. maja ove godine biće održan jednodnevni seminar o temi „Rashladne grede i ekološke kuhinjske nape". Predavači na seminaru su gospoda Narcis Vodopivec i Pavel Borovjecki. Neki delovi programa seminara biće na srpskom, a veći deo na engleskom, sa konsekutivnim prevodom na srpski.

Seminar: Primena novog zakona o javnim nabavkama, 14. maj 2009
Wednesday, 06. May 2009.
SeminariZakon o javnim nabavkama, donet 2002. godine, predstavlja jedan od najznačajnijih propisa kojim je uređen sistem javne potrošnje budžetskih korisnika i jedan je od prvih sistemskih antikorupcijskih zakona. Cilj donošenja zakona je bio da se ostvari ušteda u budžetskoj potrošnji kroz ekonomičniju i efikasniju upotrebu javnih sredstava, uvede transparentnost i konkurentnost u postupcima javnih nabavki.
Održana prezentacija danskog arhitekte i urbanistie Jana Gela, stručnjaka za javni prostor gradova
Tuesday, 17. March 2009.
SeminariKompanija "Luka Beograd", u saradnji sa Urbanističkim zavodom Beograda i Inženjerskom komorom Srbije - Matičnom sekcijom urbanista, organizovala je prezentaciju gospodina Jan Gela, svetskog arhitekte i urbaniste - stručnjaka za javne prostore gradova, 05. februara 2009. godine u Beogradu u Sali Saveza inženjera i tehničara Srbije.

Energetska efikasnost u zgradarstvu
Tuesday, 03. March 2009.
SeminariPovodom Svetskog dana energetske efikasnosti, Xella Srbija organizuje seminar koji ima za cilj da dodatno informiše srpsku javnost, a posebno stručne osobe iz područja arhitekture i građevinarstva o novim trendovima u gradnji, ali i o perspektivi pojedinih građevinskih materijala u svetlu standarda ENERGETSKI EFIKASNE I PASIVNE GRADNJE.
Peta po redu Letnja škola urbanizma
Wednesday, 18. February 2009.
SeminariNa sednici Predsedništva Udruženja urbanista Srbije, održanoj 13.februara 2009 u Kruševcu, doneta je odluka da se Peta Letnja škola urbanizma održi od 8-10 juna na Zlatiboru.
Seminar: Industrijski parkovi – potencijal za privlačenje direktnih stranih investicija
Wednesday, 04. February 2009.
SeminariU četvrtak, 5. februara, u Svečanoj sali Skupštine opštine Temerin VIP fond organizuje seminar "Industrijski parkovi – potencijal za privlačenje direktnih stranih investicija". Tema seminara u organizaciji VIP Fonda sagledana je kroz prizmu pozitivnih iskustava drugih zemalja, ali i oslabljene domaće privrede, oslonjene pretežno na strana ulaganja.
Početak Sledeća 1 2 3 4 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije