Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Novosti
Zaječar dobija novi stadion
Friday, 24. September 2010.
InvesticijeGradski stadion u Zaječaru biće kompletno renoviran, a investicija će koštati 240 miliona dinara, otkrio je gradonačelnik tog grada Boško Ničić. Polovinu novca obezbediće grad, od čega deset odsto iz budžeta, a 40 odsto putem kredita sa rokom otplate od pet godina. Preostalu polovinu novca daće Vlada Srbije.
Završeno devet novih zgrada na mestu nekadašnjeg „Azbestnog naselja”
Thursday, 23. September 2010.
NekretnineNekadašnje „Azbestno naselje”, a sada Blok 1 u Belim vodama polako se kompletira i poprima izgled kakav će u budućnosti imati i kakav njegovi žitelji zaslužuju. Problem koji su stanari imali više od četiri decenije mnogima je delovao nerešivo, dok Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda nije iznašla rešenje, koje je imalo svoju humanu, socijalnu i ekonomsku opravdanost.
Gnev stanara jači od građevinskih dozvola
Thursday, 23. September 2010.
GrađevinarstvoOko 200 stanara okupilo se pre dva dana i porušilo ogradu gradilišta i kontejner za smeštaj radnika u Blagajskoj ulici na Zvezdari. Međutim, investitor ima sve neophodne dozvole za gradnju i neće stati sa radovima. Ovo je još jedan primer koliko je bitno učešće građana, koji treba da idu na javne uvide, rasprave i informišu se na vreme šta biti građeno u komšiluku. Jer, kad radovi krenu, tada je najčešće kasno.
LEGO stil gradnje
Thursday, 23. September 2010.
ArhitekturaŠta bi bilo kada bi oblakoderi mogli da menjaju oblik kao da su naslagani od LEGO kockica? Kok Keong Tew i Linshou Wang istražuju tu mogućnost sa njihovim dizajnom Prilagodljivih tornjeva. Oni se sastoje od čeličnog rama sa prorezima koji se popunjavaju kontejnerima za prevoz robe.
Počinje izgradnja farmaceutske kompanije
Thursday, 23. September 2010.
InvesticijeKompanija "Ivančić i sinovi" počinje izgradnju fabrike čvrstih farmaceutskih proizvoda u Starim Banovcima, a ova investicija vredna je osam milona evra. Nova fabrika će omogućiti otvaranje 110 radnih mesta, a investicije će obuhvatiti i obnovu infrastukture za snabdevanje strujom, gasom i za odvođenje otpadnih voda u Starim Banovcima, koji se nalaze u blizini Beograda - naveli su u toj kompaniji.
Hotel sa osam soba
Thursday, 23. September 2010.
NekretnineCentar grada od juče je bogatiji za još jedan hotel. Sa radom je počeo „Townhouse 50“ u Ulici Maršala Birjuzova 50. Ovaj mali, ali otmeni objekat ima svega osam soba, a očekuje se da će u njemu odsedati mladi i poslovni ljudi. Objekat poseduje pet apartmana hotelskog, dok su tri sobe hostelskog tipa.
Od grada za most kod Ade 60 mil. €
Thursday, 23. September 2010.
InvesticijeSkupština Grada Beograda je odlučila da se sredstva za izgradnju mosta na Adi Ciganliji i pristupnih saobraćanica povećaju za oko 6,2 milijarde dinara. Cilj je da se ubrzaju radovi, a sredstva su obezbeđena kreditima i preraspodelom sredstava za uređenje građevinskog zemljišta. Prvobitno je bilo predviđeno da se u izgradnju mosta preko Save uloži 12,2 milijarde dinara, dok su sredstva za to sada 18,4 milijarde dinara.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije