Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Novosti
Legalizacija objekata teče sporo
Friday, 24. September 2010.
NekretnineOd više od 600 hiljada bespravnih objekata građana, za šest meseci legalizovano je svega nekoliko hiljada. Na papire čekaju i putevi, pruge i hidroelektrane. U nadležnom ministarstvu opet apeluju da se smanje cene u opštinama i najavljuju da će produžiti rok u kome je za manje kuće i stanove moguće dobiti popust.
Mali stan koji ima sve
Friday, 24. September 2010.
ArhitekturaOva garsonjera od 17m2 pripada Stivu Saueru, dizajneru enterijera za avione. Stiv očigledno voli da mu je sve na jednom mestu. Iako je stan jako mali, Stiv je stvorio prostor za sve što mu je potrebno u životu. Pogledajte u nastavku kako je ovaj stan sređen.
Otvoreno najveće polje vetrenjača na svetu
Friday, 24. September 2010.
NovostiNajveće polje sa vetrenjačama za proizvodnju struje na svetu otvoreno je juče nadomak jugoistočne obale engleske pokrajine Kent, preneo je Bi-bi-si (BBC). Britanija se, kako navodi BBC, nada da će postati svetski lider u oblasti te tehnologije.
Izgradnja fabrike na čekanju
Friday, 24. September 2010.
GrađevinarstvoRadovi na izgradnji infrastrukture i fabrika "Fijatovih" kooperanata u kragujevačkom Korman polju trebalo bi da počnu početkom sledeće godine. Iako iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja tvrde da je proces eksproprijacije gotov i da je većina parcela u vlasništvu države, oko 120 vlasnika imanja tvrde drugačije.
Uvedene nove kategorije lica u dopuni odluke o uslovima prodaje 2.000 socijalno neprofitnih stanova
Friday, 24. September 2010.
NekretnineOdbornici Skupštine grada usvojili su izmenu i dopunu odluke o uslovima prodaje 2.000 socijalno neprofitnih stanova, kojom se uvode i nove kategorije lica, a broj stanova povećava na 2.050. Te kategorije se odnose na zaposlena lica u Vojsci Srbije, kao i izbegle i prognane osobe sa prostora bivše Jugoslavije, istakla je, obrazlažući predložene izmene i dopune, Zvezdana Rajović iz Sekretarijata za imovinsko-pravne poslove, građevinsku i urbanističku inspekciju.
Ne grade, samo menjaju vlasnike
Friday, 24. September 2010.
InvesticijeKompanija „Engel grup“ koja želi da realizuje projekat Marine Dorćol, dobila je novog vlasnika pre nekoliko dana. Hotel „Metropol“ menjao je nekoliko puta vlasništvo, trenutno većinski udeo ima kompanija „Grik hotel“. Kad je reč o „Plaza centers“, oni već tri godine najavljuju radove, ali čekaju dozvole, a za to vreme izdaju zgradu bivšeg Saveznog MUP u Ulici kneza Miloša, kao reklamni prostor. Zajedničko za sve ove projekte je da se trenutno ništa ne radi.
Počela izgradnja trotoara na Zrenjaninskom putu
Friday, 24. September 2010.
GrađevinarstvoEkipe građevinske operative Javnog komunalnog preduzeća „Beograd-put” započele su, zemljanim radovima, izgradnju trotoara na Zrenjaninskom putu, saopšteno je iz tog preduzeća. Kako se navodi, trotoar, koji do sada nije postojao, biće izgrađen u dužini od 6,5 kilometara, od skretanja za naselje Kotež do skretanja za groblje Zbeg u Borči.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije