Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Novosti
Česi grade elektranu na Pešteru
Monday, 27. September 2010.
InvesticijeČeški Energetsko-privredni fond zainteresovan je da, gradi termoelektranu na Pešteru, snage 320 megavata, u koju bi uložio oko 700 miliona evra. Prvi kilovati struje iz pešterske termoelektrane trebalo bi da “poteku” za desetak godina. Za gradnju elektrane na Pešteru, koja bi bila ekološki potpuno “čista” i uposlila oko 1.000 radnika, zainteresovane su u neke kompanije iz Italije, Nemačke i još nekih zemalja.
Samo većom ponudom do jeftinijih stanova
Monday, 27. September 2010.
NekretnineCena stanova u Beogradu viša nego u nekim evropskim prestonicama. I pored niske kupovne moći i preskupih stambenih kredita, potražnja za stanovima veća je od ponude. Neophodno je privući veći broj investitora da krenu u stambenu izgradnju i tako većom ponudom doći do jeftinijih stanova, poručuju stručnjaci.
Sremska Mitrovica najavljuje podršku građevincima
Monday, 27. September 2010.
GrađevinarstvoGrad Sremska Mitrovica pripremio je četiri projekta s kojim će se kandidovati za učešće u programu vanredne podrške građevinskoj industriji Srbiji, najavili su gradski zvaničnici. Najvredniji projekat, za čiju realizaciju treba izdvojiti gotovo 19 miliona dinara je Dom za stare sa dnevnim centrom u naselju "Kamenjar".
Bogatić čeka turistički kompleks
Monday, 27. September 2010.
InvesticijeIzgradnja akvaparka, velnes i spa kompleksa sa termalnom vodom u Bogatiću ocenjena je kao najveća turistička investicija u Srbiji u ovoj sezoni. Preduzeće „Termalna rivijera” u ovaj projekat uložiće oko 80 miliona evra, a zaposlenje bi moglo da očekuje 550 ljudi.
Zamka od 50 kvadrata
Monday, 27. September 2010.
NekretnineDo pre godinu dana izgradnja stanova u Srbiji je bila verovatno najunosniji biznis. Nicale su tašna-mašna firme, mamili su preduzimači građane povoljnim cenama kvadrata u pretprodaji. Investitor - samo ime i prezime, bez referenci, bez novca za investiranje. Zato, sada nije retkost da jedan stan ima po nekoliko kupaca, od kojih svaki “maše” kupoprodajnim ugovorom i izmirenim obavezama prema investitoru.
Kinezi bi avans bez projekta mosta?
Monday, 27. September 2010.
GrađevinarstvoKompanija CRRC koja bi trebalo da gradi most između Borče i Zemuna, nije do danas uradila ni idejni projekat, a glavni građevinski projekat nije ni na pomolu. Pri tom, CRBC traži avans za radove i isporučen materijal od čak 34 odsto od projektovane cene, odnosno da im se pre početka radova uplati 86,7 miliona dolara.
Da nije korupcije, bili bismo raj za investitore
Monday, 27. September 2010.
Investicije„Računate na jeftinu radnu snagu visokog tehnološkog znanja? Dođite u Srbiju”. Tako bi mogao da glasi deo oglasa kojim bi ova država mogla da nastupi na oglasnom prostoru ma koje najrazvijenije zemlje sveta u potrazi za investitorima. Ako se investitor primi na ovaj prilično istinit tekst i uputi se u Srbiju, neka se, ipak, dobro pripremi. Tamo ga čeka nekoliko zamki.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije