Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Novosti
Obilaznica ključna raskrsnica Koridora 10
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoEvropska investiciona banka, „najača i najmoćnija međunarodna finansijska institucija” (po oceni srpske ministarke finansija Diane Dragutinović), potpisala je juče sa JP „Putevi Srbije” kredit za izgradnju obilaznice oko Beograda (B-5) u vrednosti od 40 miliona evra.
Neboderi u Beogradu na 19 lokacija
Tuesday, 28. September 2010.
NekretnineUrbanistički zavod Beograda završio je radnu verziju “Studije spratnosti” prema kojoj objekti viši od 16 spratova mogu da se grade na 19 lokacija u prestonici. Studija je poslata Sekretarijatu za urbanizam i narednih mesec dana, a stručna javnost će raspravljati o predloženim lokacijama.
„Neviđeni kriminal“ u gradnji autobuske stanice
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoGrad Leskovac je prihvatio učešće u sufinansiranju projekata iz Programa vanredne podrške građevinskoj industriji u Srbiji o čemu je doneta i odluka na prošlonedeljnoj sednici Gradskog veća, a konačan stav trebalo bi da zauzme Gradska skupština na zasedanju.
Nedeljni pregled 20.09. – 26.09.
Monday, 27. September 2010.
NovostiOvde možete pogledati nedeljni pregled vesti na polju građevinarstva, investicija, arhitekture i nekretnina u periodu od 20.09. – 26.09. Iskoristite priliku i pogledajte da li ste nešto propustili i informišite se više o dešavanjima oko vas.
Mobilni oblakoder
Monday, 27. September 2010.
ArhitekturaVeć smo viđali skloništa u slučaju nepogoda, ali nikada do sad nismo videli mobilni oblakoder. Ime Dinamičko osetljivi sistem (TRS-1) i ovaj inovativni dizajn su stvorili studenti arhitekture Adrian Ariosa i Doj Laufer na Naučno arhitektonskom fakultetu u Los Anđelesu.
Neprofitni stanovi i za Vojsku, Žandarmeriju i izbeglice
Monday, 27. September 2010.
NekretnineKonkurs za kupovinu socijalno neprofitnih stanova čija se izgradnja finansira iz gradskog budžeta, od sad će biti otvoren i za pripadnike Vojske i Žandarmerije. U novim kategorijama sugrađana koji na ovaj način mogu doći do krova nad glavom nalaze se i izbeglice, roditelji dece sa psihofizičkom ometenošću, a veći broj stanova namenjen je i mladim bračnim parovima.
Potpisan protokol o izgradnji novog mosta na Drini
Monday, 27. September 2010.
GrađevinarstvoRepublika Srpska i Srbija su sklopile sporazum o izgradnji mosta preko Drine vrednosti 1,5 miliona evra, kod Bratunca u RS i Ljubovije u Srbiji. Protokol o tome su danas u Banjaluci potpisali ministar saobraćaja i veza Republike Srpske (RS) Nedeljko Čubrilović i ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije