Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Novosti
U Kragujevcu će se graditi hotel Holidej In
Tuesday, 28. September 2010.
InvesticijeIzgradnja hotela Holidej In u Kragujevcu trebalo bi da počne u martu 2011, najavljeno je danas u gradskoj upravi za imovinu. Investicija u hotel sa četiri zvezdice premašuje deset miliona evra, rekao je član gradskog veća za investicije i razvoj Nebojša Vasiljević.
Biseri deo XL
Tuesday, 28. September 2010.
ArhitekturaDragi naši posetioci, došli smo do čak četrdesete serije smešnih, zanimljivih i čudnih fotografija na temu građevinarstva i arhitekture koje su napravljene širom sveta. Na našu i vašu radost, ovakvih slika ima sasvim dovoljno i nastavićemo sa ovakvim člancima svake nedelje. Ukoliko želite da date svoj doprinos, kontaktirajte nas na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Javascript da bi ste je videli.
Gradnju Koridora koči loša priprema
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoMinistarka za Nacionalni investicioni plan navodi da su na listi najvažnijih infrastrukturnih projekata saobraćajnice Pojate - Preljina, Kragujevac - Batočina, Paraćin - Zaječar i Ruma - Šabac i dodaje da su tenderi za izradu idejnih i glavnih projekata u toku. "Kada na ovaj način umrežimo Srbiju stvorićemo uslov za istinski ekonomski napredak", dodaje.
Dulić: Potrebno 50.000 stanova
Tuesday, 28. September 2010.
NekretnineMinistar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić izjavio da u Srbiji treba izgraditi 50.000 jeftinih stanova. U Beogradu su potencijalne lokacije, pored Voždovca, Miljakovac i zemljište IMT-a na Novom Beogradu.
Đilas: U oktobru izgradnja pristupnih petlji mostu preko Ade
Tuesday, 28. September 2010.
GrađevinarstvoGradonačelnik Beograda Dragan Đilas obišao je juče gradilište mosta preko Ade Ciganlije i najavio da će krajem oktobra početi izgradnja pristupnih petlji sa obe strane mosta. Đilas je obišao gradilište na novobeogradskoj strani, gde je završena izgradnja pet nosećih stubova između kojih će biti postavljena konstrukcija mosta dugačka 400 metara.
Šta da se radi da Srbija privuče strane investitore?
Tuesday, 28. September 2010.
InvesticijeU poslednjoj deceniji, od kada počinje ponovno integrisanje naše zemlje u međunarodne ekonomske tokove, priliv stranih direktnih investicija (SDI) u Srbiju dominantno je bio motivisan kupovinom lokalnih monopola ili oligopola u oblastima finansija, trgovine na malo, energenata, proizvodnje cementa, cigareta... Mali broj pozitivnih primera dolaska proizvođača u srpska preduzeća ukazuje na njihovu mogućnost da ovde povećaju proizvodnju kako bi delove proizvodnih poslova preneli na filijale u Srbiji.
Potražnja za stanovima veća od ponude
Tuesday, 28. September 2010.
NekretnineIako je zbog krize opao životni standard u Srbiji, i pored niske kupovne moći i preskupih stambenih kredita, potražnja za stanovima u prestonici veća je od ponude. Inače, cena stanova u Beogradu viša je nego u nekim evropskim prestonicama.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije