Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Novosti
Kvadrat u Surčinu koštaće 700 evra
Wednesday, 29. September 2010.
NekretnineUporedo sa izgradnjom stanova u naselju “Stepa Stepanović” na Voždovcu, država planira da gradi stanove u još tri naselja u Beogradu. Na Miljakovcu, kod Vukasovićeve ulice, gradiće se stanovi koji će koštati 945 evra po kvadratu. Zatim u Novom Beogradu na zemljištu fabrike “IMT” kod Zemunske ulice i cena kvadrata iznosiće 1.290 evra.
Uskoro obnova Bezistana
Wednesday, 29. September 2010.
InvesticijePredsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić, najavio je da će uskoro početi obnova Bezistana, prolaza između Terazija i Trga Nikole Pašića, u centru grada. Bezistan je u veoma lošem stanju jer godinama nije ulagano u njegovu obnovu. To moramo da uradimo - rekao je Antić.
Nova fabrika rublja u Somboru
Wednesday, 29. September 2010.
InvesticijePredsednik Srbije Boris Tadić i predsednik italijanske grupe "Kalcedonija" Sandro Veronezi otvorili su u Somboru fabriku konfekcije "Fiorano". Nova fabrika će upošljavati 700 radnika.
Blokada Koridora 10 košta državu
Wednesday, 29. September 2010.
GrađevinarstvoZastoj izgradnje dela obilaznice oko Dimitrovgrada, na Koridoru 10, mogao bi da košta Srbiju više od 20.000 evra dnevno. Kako je saopštilo preduzeće "Koridor 10", zastoj je nastao zbog bokade radova koju sprovode pojedini vlasnici čije zemljište podleže eksproprijaciji.
CB Richard Ellis: Globalno tržište nekretnina se slabo oporavlja
Wednesday, 29. September 2010.
NekretnineU poslednjoj analizi svetskog tržišta nekretnina kompanije CB Richard Ellis, pod nazivom "Teška vremena", slikovito se kaže da je svetska ekonomija od kolapsa Lehman Brothersa u jesen 2008. na intenzivnoj nezi te još nije pokazala znakove oporavka.
Izgradnja tržnog centra i dalje samo u planu
Tuesday, 28. September 2010.
InvesticijeIzraelska kompanije "Big Cee" još nije počela da gradi tržni centar u Novom Sadu, iako je planirano da ovaj objekat bude završen do kraja godine. U predstavništvu ove kompanije u Beogradu, kažu da nisu odustali od investicije vredne 60 miliona evra, ali nisu mogli ni da potvrde kada će početi izgradnja, piše "Dnevnik".
Javni uvid u Nacrt plana detaljne regulacije
Tuesday, 28. September 2010.
NovostiNacrt plana detaljne regulacije saobraćajnice Južni bulevar – deonica od Milutina Zečevića do Vojislava Ilića biće na javnom uvidu u zgradi Gradske uprave, 27. marta 43–45 (sala II u suterenu), od 27. septembra do 26. oktobra, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije