Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Novosti
Đilas: Popusti za legalizaciju i nakon 31. decembra
Thursday, 30. September 2010.
NekretnineGradsko veće će predložiti Skupštini grada Beograda da popusti za sve one koji su podneli zahtev za legalizaciju važe i nakon 31. decembra ove godine. Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je kazao da će se čitav proces legalizacije nastaviti i završiti po principima, cenama i pravilima po kojima je i započeo.
Izmena režima saobraćaja na „Gazeli“ od 1. do 3. oktobra
Thursday, 30. September 2010.
GrađevinarstvoCela saobraćajnica ispod mosta „Gazela“ odnosno, prilaz mostu iz Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice prema Ulici Kneza Miloša i autoputu ka Nišu, biće zatvorena za saobraćaj tri noći - od 1. do 3. oktobra, od ponoći do četiri sata ujutru, najavljeno je iz „Puteva Srbije“. Režim saobraćaja će biti izmenjen zbog radova na izlazu sa mosta u pravcu Topčiderske zvezde.
Zgrada banovine u Novom Sadu
Thursday, 30. September 2010.
ArhitekturaSvako ko dođe u Novi Sad, odmah uoči zgradu Banovine, nekadašnju Administrativnu zgradu u kojoj je danas sedište Vlade AP Vojvodine, a u bivšoj Većnici sedište Skupštine AP Vojvodine. Administrativna zgrada je izdužene, zatvorene, potkovičaste osnove sa suterenom, parterom i dva sprata. Izgrađena je u stilu moderne, ali vidljivi su uticaji i ekspresionističke arhitekture i De Stila.
Uskoro vrtić u Novom Pazaru
Thursday, 30. September 2010.
InvesticijeIzgradnja vrtića u Novom Pazaru, na zemljištu za koje IZuS tvrdi da je njeno, mogla bi da bude završena za dva meseca, najavio gradonačelnik tog grada. "Parcela se cela vodi na grad Novi Pazar i sve dozvole su regularne“, kazao je Meho Mahmutović.
Web portal za investitore u Novom Sadu
Wednesday, 29. September 2010.
InvesticijeGrad Novi Sad dobio je 30 miliona dinara iz fondova Evropske unije za realizaciju projekta Web portal za investitore, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika. Realizacijom tog projekta predstavnici lokalne privrede i investitori moći će na efikasniji način da dođu do saznanja o gradskim lokacijama namenjenim za prodaju, piše u saopštenju.
Galerija moderne umetnosti, Edmonton
Wednesday, 29. September 2010.
ArhitekturaDobivši zadatak za izradu projekata objekta koji će se nalaziti na trgu Ser Vinstona Čerčila u gradu Edmonton (glavni grad pokrajine Alberta u Kanadi), arhitekte studija “Randall Stout Architects” su želeli stvoriti veoma modernu i upadljivu arhitekturu, koja će privući pažnju svakog prolaznika.
Milutin Mrkonjić: Podržavam Đilasa u kritici Kineza
Wednesday, 29. September 2010.
GrađevinarstvoMinistar Milutin Mrkonjić podržao gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, koji je kritikovao kinesku kompaniju China road and bridge corporation (CRBC) zbog kašnjenja u projektu gradnje mosta preko Dunava.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije