Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Industrija
Kvalitet potvrđen tridesetogodišnjim iskustvom
Saturday, 27. June 2009.
IndustrijaHIP-Petrohemija je vodeći proizvođač petrohemijskih proizvoda u Jugoistočnoj Evropi sa tridesetogodišnjom tradicijom poslovanja. Na ukupno 243 hektara u Pančevu, Elemiru i Crepaji raspoređeno je sedam proizvodnih jedinica (fabrika), koje imaju na raspolaganju sopstvena energetska i elektroprenosna postrojenja, fabriku za obradu otpadnih voda, laboratorije i druge potrebne službe.
Novi standardi u ergonomiji i dizajnu Boschovog odvijača Ixo
Thursday, 21. May 2009.
IndustrijaNovi Boschov Ixo odlikuje se sportskim i elegantnim dizajnom. Ovaj mali i praktični alat ne služi samo za svakodnevno odvijanje vijaka. On ima i dodatne korisne funkcije, kao što je posebni sistem za uvrtanje vijaka na ivicama nameštaja. Novi adapter za vijke s ekscentričnim držačem nastavaka za odvijanje omogućava korisniku da jednostavno zavrne ili odvije vijke na mestima koja su vrlo blizu ivica, na primer u uglovima kuhinjskih ormarića ili na ormariima blizu zida.
IZVOZ NA TRŽIŠTE EU
Tuesday, 20. January 2009.
IndustrijaU okviru Procesa stabilizacije i pridruživanja Evropska unija je 2000. godine odobrila zemljama Zapadnog Balkana trgovinske olakšice - preferencijalni pristup tržištu u vidu izuzetnih trgovinskih mera. Izuzetne trgovinske mere odnosno peferencijalni pristup na tržište EU podrazumeva izvoz u EU bez carina i količinskih ograničenja za proizvode iz Srbije, sa izuzetkom određenih proizvoda ribarstva (pastrmka), vina i junećeg mesa (babybeef – za ovaj proizvod se utvrđuju individualne kvote za svaku zemlju).

Čudesni aluminijum - Šta se dešava kada iskoristite limenku i reciklirate je!
Monday, 19. January 2009.
IndustrijaSvaka upotrebljena limenka može da bude reciklirana u novu limenku za piće beskonačan broj puta. To predstavlja zatvoreni ili poptuni krug reciklaže.
Aluminijumske limenke su najvredniji materijal koji se koristi za pakovanja koja se upotrebljavaju u domaćinstvima. Proces reciklaže je prilično jednostavan i brz, jer dok pijete jedan dan iz nove limenke, za samo 60 dana ta limenka se opet nalazi na policama u radnjama. Sam proces reciklaže je kod metala, pa tako i aluminijuma, prilično jednostavan. Procesom topljenja dolazi se do visoko kvalitetnog aluminijuma koji se ponovo koristi za razne aluminijumske proizvode, između ostalog, i za proizvodnju novih limenki.

Revolucija digitalne štampe - Digitalno raskršće
Thursday, 15. January 2009.
IndustrijaDigitalna štampa je promenila grafičku industriju i nastavlja da je menja. Kako kancelarijska, tako i štampa velikih formata, prouzrokovale su povećanje produktivnosti, prilagodljivost marketinških veština i tehnologija vezanih za komunikacije bazirane na štampi. Kao što se ranije cela industrija izmenila prelaskom sa štamparske prese na ofset tehnologiju, tako cela industrija sada, ponovnim uvođenjem digitalne pripreme i štampe, donosi nove organizacione, obrazovne i tržišne izazove, a štampari moraju da usvoje nove tehnologije, proizvode i pristup marketingu.
Riversna logistika – neophodnost savremene industrije
Wednesday, 14. January 2009.
IndustrijaEkološka ravnoteža predstavlja ravnotežu između žive i nežive prirode. Remećenjem te ravnoteže dolazi do ekološke krize. Ona se veoma brzo širi. S jedne strane, industrijalizacija omogućava poboljšanje životnog standarda velikog broja ljudi na Zemlji, ali s druge strane, negativno utiče na kvalitet životne sredine i zdravlje čoveka.

Praktično i bezbedno
Friday, 05. October 2007.
IndustrijaUmesto nekadašnjih skela, kao jedinog rešenja za rad na visini, danas se kao elegantnije i mnogo praktičnije rešenje pojavljuju samohodne hidraulične platforme koje omogućavaju izvođenje visinskih radova na bezbedan način.

Početak Sledeća 1 2 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije