Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Modul
Univerzalno rešenje
Saturday, 03. October 2009.
ModulStvaranje habitata kao jedinstvenog ekološkog pokreta, može se pratiti putem tema kao što je „Ekologija i industrijsko društvo“, koju je sačinilo britansko Ekološko društvo za potrebe svog petog simpozijuma, koji je održan na koledžu Univerziteta u Svonsiju, u Velsu, sredinom aprila 1964. godine. U to vreme, šezdesetih godina prošlog veka, ekolozi su postali svesni svog doprinosa u rešavanju posebnih problema u zaštiti životne sredine, koji su nastali uticajem urbanog i industrijskog načina života.
BUS - Tehnologija budućnosti
Wednesday, 23. September 2009.
ModulPoslednjih nekoliko godina, kao najznačajnije inovacije u građevinarstvu i posebno u sektoru automatizacije zgrada, ističu se upotreba novih materijala i obnovljivih izvora energije. Stoga je zanimljivo dati odgovor na pitanje kakve promene su ove inovacije donele u pogledu postavljanja i funkcionisanja električnih instalacija u zgradama, koje se inače smatraju jezgrom jednog objekta...
Kako se grade najveće fabrike struje
Saturday, 12. September 2009.
ModulDok na reci Jinša, najvećoj pritoci Jangcea, Kinezi planiraju izgradnju hidrosistema u četiri faze sa instalisanom snagom od 68.630 MW, dotle Indija, u gornjem i donjem toku reke Subansiri, najvećoj pritoci Bramaputre, podiže seriju brana i hidroelektrana. Ove dve najmnogoljudnije zemlje na svetu, i u hidroenergetici bez konkurencije, najveća su gradilišta na svetu.
Građenje mosta na Adi
Friday, 04. September 2009.
ModulRadovi na izgradnji mosta koji će krasiti prostor od Banovog brda do Novog Beograda preko Ade Ciganlije, započeli su. Jedna od firmi koja je zbog svojih kvaliteta angažovana na jednom od najvažnijih segmenata u izgradnji mosta - šipovi, jesu ,,Građevinske armature Joksić".
Rentiranje i lizing građevinskih mašina i opreme
Tuesday, 01. September 2009.
ModulU poslednjih nekoliko godina na domaćem i svetskom građevinskom tržištu su se dogodile dinamične promene, koje su se sa tehnološkog aspekta najviše odrazile na obim kvalitet građevinske mehanizacije. Ako posmatramo naše tržište od početka 90- tih godina do danas, videćemo da se struktura firmi promenila i da danas preovlađuju mala i srednja građevinska preduzeća. Takođe, geografski prostor Balkana je iscepkan na veliki broj malih država, a izvođenje radova u inostranstvu zahteva pribavljanje raznih dozvola i carinjenje opreme i mehanizacije.
Uredba o bezbednosti i zdravlju na radu na privremenim i pokretnim gradilištima
Thursday, 23. July 2009.
ModulNa osnovu člana 123. tačka 3. Ustava Republike Srbije ("Sl. glasnik RS", br. 98/2006), a u vezi sa članom 7. Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu ("Sl. glasnik RS", br. 101/2005) , Vlada Republike Srbije je, početkom 2009. godine donela Uredbu o bezbednosti i zdravlju na radu na privremenim i pokretnim gradilištima ("Službeni glasnik RS", br. 14/2009).
Rušenje nije problem
Thursday, 09. July 2009.
ModulProizvođač građevinskih mašina CASE spada u grupu proizvođača velikih i teških bagera sa "demolition" dodacima na bagerskim rukama sa ekstenzijom. U svetu pored kompanije CASE, svega nekoliko proizvođača nudi ove vrste mašina; u pitanju su Komatsu, CAT, Hitachi i Volvo.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije