Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Modul
Bazis nastavalja svoj put
Tuesday, 09. October 2007.
Modul

Uspeli smo da za čitaoce MODUL-a, "otmemo" malo dragocenog i nikad dovoljnog vremena, prvom čoveku Bazis Grupe, ili, zvanično, generalnom menadžeru, Predragu Pavišiću. Ovaj ipak mlad, po nekim merilima, ali bogat u poslovnom iskustvu, čovek, više od jedne decenije otelotvoruje jednu ideju, koja se označava imenom Bazis.

Neimarski april u Beogradu
Friday, 05. October 2007.
Modul

Sajam građevinarstva je, kao i većina specijalizovanih priredbi Beogradskog sajma, potekao iz Sajma tehnike - svojevrsne "majke sajmova". Godine 1975, kada je odvojen, kao robna grupa Sajma tehnike, u posebne hale, pa sve do 1996. godine, Sajam se održavao istovremeno sa Sajmom tehnike. Kada je značaj ove privredne grane, a time i značaj i obim Sajma građevinarstva prevazišao status jedne od priredbi u okviru majskih dana tehnike, Beogradski sajam je doneo odluku da odvoji ovu specijalizovanu priredbu u poseban termin. Sajam građevinarstva je od 1996. do 2006. godine, po angažovanom izložbenom prostoru i broju domaćih izlagača, porastao više od tri puta, a po broju stranih izlagača šest puta. Broj posetilaca je desetostruko povećan.

Vodeća služba u razvoju Beograda
Thursday, 04. October 2007.
Modul

Razgovarao: Boris Gajić

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda vrši funkciju fonda infrastrukture i građevinskog zemljišta. Uz promene strategije delovanja i naziva, ova funkcija egzistira pedeset godina, od vremena diktata države u upravljanju privredom do današnje tržišne privrede.

Potencirajući stručnost i profesionalizam, Direkcija se priprema da tržišnim privređivanjem objedini sve infrastrukturne grane u njihovom osmišljavanju, planiranju, izgradnji i eksploataciji, poštujući principe čistih računa i pravičnog rasporeda na sve korisnike.

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije