Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Časopisi
Limit kao izazov
Thursday, 29. July 2010.
ArhitektonIzgradnja objekta neprofitnog stanovanja u bloku 61, pod okriljem Sekretarijata za finansije grada Beograda, namenjena zaposlenima u javnom sektoru, završena je početkom ove godine. Autori pobedničkog konkursnog rešenja iz 2006-e godine su Studio Re:act, iza kojih stoje mladi arhitekti Grozdana Šišović i Dejan Milanović.
Kako nešto (iz)graditi?
Friday, 23. July 2010.
HausbauGrađenje je skup, dug i rizičan posao. Mnogi iskusni graditelji vole da pričaju nadugačko i naširoko šta je njihov posao, ali onima koji zaista treba da izgrade kuću za sebe, svoju porodicu ili svoju firmu, takve priče ne pomažu mnogo. U narednim brojevima, Hausbau i Građevinski portal YU Build će pokušati da onima kojima građenje nije osnovni posao približe šta ih sve čeka i na šta da obrate pažnju kada požele da grade.
Helix City
Wednesday, 21. July 2010.
Arhitekton1959.godine, grupa japanskih arhitekata i gradskih urbanista udružila je snage pod imenom METABOLISTI. Veliki obim fleksibilne konstrukcije sa mogućnošću proširivanja koje omogućavaju celovit proces rasta, bile su karakteristike njihove vizije grada budućnosti, naseljenog velikim brojem stanovnika.
Svetlo i prostor
Monday, 19. July 2010.
HausbauRazmaknuti krov olabavljuje strogu simetriju ovog objekta i omogućava nove mogućnosti oblikovanja uz puno svetla i prostranosti ispod kosine krova. Reč je o objektu koji je s mnogih strana oslikan čokoladnom drvenom fasadom, a prva je uočljiva odmah na ulaznom delu.
Waterpower
Wednesday, 07. July 2010.
ArhitektonWaterpower je rezultat timskog napora da se definiše protokol, sa ciljem da se stvori prilika za razvoj, uskladi sa lokalnim uslovima, i da se moderna značenja pridodaju već postojećem bogatom istorijskom, prirodnom i arhitektonskom nasleđu italijanske Amalfi obale.
Nadogradnja
Wednesday, 30. June 2010.
ArhitektonKako učiniti arhitekturu „parazitskih“ intervencija na objektima kvalitetnom arhitekturom? To je verovatno jedan od najvećih izazova koji se nametnuo arhitektama, naročito u Beogradu u zadnjih dvadesetak godina. Nadogradnja starih objekata u Beogradu je najučestaliji vid arhitektonske intervencije, samim tim i najveća šansa za arhitekte da grad učine drugačijim u pozitivnom smislu.
3Gatti.com Architecture studio
Wednesday, 23. June 2010.
ArhitektonItalijanski arhitekta u Rimu i Šangaju, na stazi koja vodi ka budućnosti. Frančesko Gati je mlad, neobičan i originalan arhitekta, koga smo kontaktirali putem Fejsbuka i napravili kratak intervju sa njim, pijuckajući kafu u Rimu, da bismo ga upoznali i pisali o njemu. Diskretna osoba, senzitivna i predusretljiva, malo govori o sebi i svom putu, putovanju i strastima. „Pišite šta god želite“ rekao nam je.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije