Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Časopisi
Razvoj matematičkog modela za propagaciju poplavnih talasa duž srpskog sektora Dunava
Wednesday, 20. January 2010.
VodoprivredaHidrodinamički model propagacije poplavnih talasa duž srpskog sektora Dunava (od granice sa Mađarskom na km 1433 do Smedereva na km 1116) razvijen je primenom MIKE11 programskog paketa, u okviru naučnog projekta „Razvoj matematičkog modela za propagaciju poplavnih talasa duž srpskog sektora Dunava“, koji su finansirali Ministarstvo nauke i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Republička direkcija za vode.
Arhitekte sa olovkom
Tuesday, 19. January 2010.
ArhitektonCrtanje olovkom na papiru je nešto što se danas sve ređe viđa. Crtež rukom u smislu prezentacije arhitekture skoro da se i ne koristi . Računarske tehnike su preuzele potpuni primat u prezentaciji, što samo po sebi nije za osudu zbog svih prednosti koje nam one pružaju.
Propadanje pod zaštitom države - Staro zdanje Aranđelovca
Sunday, 17. January 2010.
GrađevinarIako proglašen vrednim kulturno-istorijskim spomenikom, hotel „Staro zdanje”, jedan od najčuvenijih primera srpske arhitekture romantizma, prepušten je propadanju. Punih 13 decenija hotel „Staro zdanje” u parku Bukovičke Banje privlačio je svojom prelepom reprezentativnom arhitekturom srpskog romantizma brojne domaće i strane goste. Do prošle godine bio je simbol Aranđelovca, na starom grbu grada, turističkim prospektima i razglednicama.
Analitički hijerarhijski proces: individualna i grupna konzistentnost donosilaca odluka
Thursday, 14. January 2010.
VodoprivredaCentralni deo Analitičkog hijerarhijskog procesa (AHP), metoda za podršku procesa donošenja odluka, jeste poređenje u parovima elemenata hijerarhije i formiranje odgovarajućih lokalnih recipročnih numeričkih matrica iz kojih se nekim od matematičkih postupaka određuju težine poređenih elemenata.
Grejanje u Vašoj kući
Wednesday, 13. January 2010.
HausbauMnoge porodice kod grejanja razmišljaju o alternativama s obzirom da zavisnost od plina i ulja u budućnosti može samo da utiče na porast njihove cene. Drvo kao regenerativna sirovina za ogrev nameće se samo po sebi s obzirom da se uz pomoć drva greje na ekološki i komforan način.
Vila Beli Križ
Monday, 11. January 2010.
ArhitektonGodina 1996. bila je vrlo važna kako za slovenačku, tako i za evropsku arhitekturu, Jurij Sadar I Boštjan Vuga osnovali su projektni biro Sadar Vuga Arhitekti (SVA). U godinama koje će uslediti, slovenačka arhitektura postaje visoko rangirana u Evropi zahvaljujući ovom projektnom birou.
Prva limnološka istraživanja kvaliteta vode
Tuesday, 22. December 2009.
Vodoprivreda
Srebrnog jezera u Srbiji
Tokom marta 2007. godine obavljena su prva istraživanja kvaliteta vode Srebrnog jezera u Srbiji. Ispitivanja su obuhvatila kvalitativnu, kvantitativnu i saprobiološku analizu zajednica makrozoobentosa, fizičko-hemijsku analizu sedimenata i određivanje koncentracije hlorofila a, kao i analizu trofičnog statusa.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije