Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Časopisi
GUILDFORD - kora arhitekti
Tuesday, 04. May 2010.
ArhitektonIdeja ovog konkursnog rešenja predstavlja teritoriju projektovanu prvenstveno za ljude svih uzrasta i potreba. Naspram njih su razmatrani i projektovani sledeći aspekti: društevno - socijalni, ambijentalni (mikro i makro celine), prostorni (arhitektonski, urbanistički, pejzažni, likovni, aspekti univerzalnog dizajna, aspekti održivog dizajna).
Pregled izolacionih sirovina i saveti
Friday, 30. April 2010.
HausbauPriroda nam pokazuje: tamo gde je hladno, debelo krzno brine za to da se ne gubi toplota. Moderne montažne kuće primenjuju ovaj princip već duži niz godina. U ovom tekstu dajemo pregled izolacionih sirovina i savete na šta sve treba da pazite.
Ruinirani mostovi širom Srbje
Thursday, 29. April 2010.
GrađevinarSvaki treći most u Srbiji je u katastrofalnom stanju, pokazuje Izveštaj o stanju mostova JP "Putevi Srbije". Po tom dokumentu, od 2.830 mostova koliko održavaju "Putevi Srbije", 754 je klasifikovano poslednjom, petom i šestom kategorijom, odnosno kao mostovi u klasi "veoma loši" ili "opasni". Čak 37 takvih mostova je na autoputevima, 287 na magistralnoj mreži, a 430 na regionalnim putevima.
Pitanja umesto gotovih rešenja
Wednesday, 28. April 2010.
AmbijentiVaš dom ili poslovni prostor koji je organizovan na više spratova mora imati fizičku vezu tih nivoa. Ako mislite da lift ili rampa nisu pogodno rešenje za vas, onda posebnu pažnju treba da obratite na kreiranje stepeništa. Toliko puta nametana tema sa zaista mnogo rešenja, i nije baš lak zadatak.
Prilaz za sve - Tašmajdan
Tuesday, 27. April 2010.
ArhitektonProsečni ljudi ne žive u zgradama. Oni ne putuju metroom. Oni ne koriste stepenište niti liftove. Gde god da pogledamo nećemo naći prosečnu osobu. Jednostavno zato što prosečna osoba ne postoji. Niko ne živi u stanu sa 2,3 sobe, putuje 3,7 puta godišnje, niti ima 1,7 dece.
Kuvanje na pari
Monday, 19. April 2010.
HausbauKuvanje na pari je danas prilično popularno zbog toga što jelo izgleda sveže, vreme pripreme je kratko i svi vitamini ostaju sačuvani. Ovde se ne radi samo o zdravom načinu pripremanja hrane, već i o vrlo ukusnoj hrani. Osim toga, takvo kuvanje ne obiluje masnoćama, a u ovom članku objasnićemo ukratko šta treba da znate o priboru i pripremi.
Goran Rodić - Hitne mere za građevinarstvo
Thursday, 15. April 2010.
GrađevinarProšle godine se u osnovna zanimanja upisalo 11 zidara, 9 tesara i 13 armirača u celoj Srbiji. Procene su da će za dve godine domaća građevinska operativa nestati ukoliko se odmah nešto ne preduzme. Predlog plana za hitno prevazilaženje teškog stanja u građevinskoj industriji Srbije.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije