Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Časopisi
Burj Khalifa
Wednesday, 19. May 2010.
AmbijentiGrad koji je obeležio početak 21. veka svojim stremljenjima ka najvećem, najraskošnijem, najvišem,... na samom početku godine ponovo se našao u centru pažnje. U Dubaiju su 4. januara 2010. godine otvorena vrata najviše zgrade na svetu, visoke čak 828 metara.
Konverzija zemljišta u pravo svojime
Tuesday, 18. May 2010.
GrađevinarVlada Srbije je na sednici usvojila uredbu kojom je regulisan način na koji će korisnici gradskog građevinskog zemljišta, koji su to pravo stekli tako što su kupovali firme u privatizaciji ili stečaju, moći uz naknadu da postanu i vlasnici zemljišta.
Harmonija oblika
Friday, 14. May 2010.
AmbijentiProstor kuhinje i njeno značenje u čovekovom domu zauzima nesumnjivo vitalnu odrednicu – tačku okupljanja, mesto kreacije i obnavljanja životne energije. Twelve kolekcija kuhinja (2009.) delo je arhitekte i dizajnera Karla Kolomoboa koji svojim kreacijama potvrđuje reputaciju italijanskog dizajna kao sinonima za kvalitet i vrhunska dostignuća u oblasti primenjenih umetnosti.
Beogradski mostovi i njihovi problemi
Thursday, 13. May 2010.
GrađevinarPukla Gazela! – to je bio naslov koji su gotovo svi mediji stavili na naslovne strane. Dramatičnost tog naslova ogledala se u činjenici da je na najvećem mostu u Srbiji pukla ploča na glavnom nosaču, zbog čega je hitno obustavljen saobraćaj za teretna vozila. Stručnjaci su procenili da je za sanaciju celog mosta potrebno je 60 miliona evra. Za to vreme, kamioni i šleperi bili su preusmeravani na obilaznicu oko Beograda koja još nije završena.
Markantni kubus unutar krila
Tuesday, 11. May 2010.
HausbauTradicionalni ugaoni bungalov ovde je razbijen crvenim kvadratom što je dovelo do toga da ovaj projekat odjednom bude prikazan u sasvim novom svetlu neočekivane transparentnosti i lakoće. Ovaj koncept upotpunjen je velikodušnim prostorima i bezbrojnim prozorskim vratima u unutrašnjosti.
Jednobrazni izgled gradilišnih tabli
Friday, 07. May 2010.
GrađevinarNovim Zakonom o planiranju i izgradnji, sa kojim je usklađen novi Pravilnik o gradilišnim tablama, detaljno je propisan izgled tabli, kao i način obeležavanja svih gradilišta u Srbiji. Prvi kontakt sa gradilištem biće uređen prema standardima koji se propisuju u zemljama Evropske unije.
Boscolo Exedra Hotel Milano
Wednesday, 05. May 2010.
AmbijentiSmešten u delu grada nazvanim Kvadrilatero (Quadrilatero) i poznatijem kao raskrsnica milanske mode, Exedra Hotel Milano može se opisati kao fuzija stila, umetnosti i dizajna „made in Italy”, elegantno sjedinjenih na način koji stvara urbani hotel, karakterističan za poznati brend Boscolo.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije