Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Časopisi
Grad na vodi
Thursday, 17. June 2010.
AmbijentiPoput oaze u pustinji, gde umorni putnik namernik može da utoli svoju žeđ, Oasis of the Seas, kako mu i samo ime kaže, prava je oaza na moru, pre svega za sve one koji umeju da uživaju. Najveći i najskuplji putnički brod napravljen do sada, isplovio je početkom decembra na svoje prvo krstarenje.
Muzej savremene umetnosti Vojvodine
Tuesday, 15. June 2010.
ArhitektonKoncept arhitektonske strukture muzeja baziran je, na pre svega suštini njenog sadržaja, ali i pejzaža u kome počiva. Objekat je viđen kao emiter poruka, koje se posetiocu - primaocu saopštavaju na način primeren ovom i budućem vremenu. Ovo dakle nije riznica dragocenosti, već jedan živi interaktivni sistem, koji u korelaciji sa posmatračem – posetiocem, proizvodi uvek nove senzacije i doživljaje predstavljenog.
Putevima Utarakanda
Thursday, 10. June 2010.
AmbijentiHaridvar je jedan od gradova gde se Gang sa planina spušta do zaravni, a voda je čista i hladna. Ime Haridvar znači „kapija ka Bogu”, a grad koji ga nosi predstavlja jedno od sedam najsvetijih mesta za Hinduse, zbog čega ga hodočasnici pohode u velikom broju.
Dugoročni planovi za ulaganje u energiju
Wednesday, 09. June 2010.
GrađevinarU narednih od pet do sedam godina u Srbiji bi strateškim partnerstvima trebalo da bude izgrađeno 14 većih i devet manjih hidroelektrana, dve termoelektrane, dve gasne elektrane, kao i gasovod „Južni tok“. Planirana su ulaganja od osam do devet milijardi evra. Investitori su Rusi, koji već rade energetske projekte, Nemci, koji dugo ulažu u našu energetiku, i Italijani, sa kojima je odskoro potpisan strateški sporazum.
Pritzker prize 2010
Tuesday, 08. June 2010.
ArhitektonLos Anđeles, Kalifornija - Kazijo Sejima i Rie Nišizava, partneri u arhitektonskoj firmi SANAA, izabrani su za laureate 2010 Pricker Arhitektonske Nagrade. Zvanična ceremonija dodele najprestižnije svetske arhitektonske nagrade, održana je 17.maja na Elis Ajlandu u Njujorku. Tada su iznos od 100.000 američkih dolara i bronzane medalje dodeljene pomenutim arhitektama.
I više od prostora
Friday, 28. May 2010.
AmbijentiKoliko god laicima i ljudima koji se ne bave projektovanjem i opremanjem objekata prazan tavanski prostor deluje obeshrabrujuće ili zastrašujuće, toliko je za ljude iz struke to uvek bio „slatki zalogaj” i lep izazov.
Deponije kao elektrane
Thursday, 27. May 2010.
GrađevinarKoličine otpada znatno su se povećale kao posledica porasta stanovništva i proizvodnje hrane, a time su porasle i deponije otpada koje pokrivaju velike površine zemljišta. Deponije (gradska đubrišta, fekalije, đubrišta iz štala, otpaci prehrambene industrije...) izazivaju negativne asocijacije u vezi sa ekologijom s obzirom na to da predstavljaju izvor patogena, smrada, hazardnih gasova i brojnih drugih problema za stanovništvo u blizini.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije