Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
Rezultati istraživanja - "Primena CAD/BIM softvera u građevinarstvu"
Thursday, 06. May 2010.
SoftverU Privrednoj komori Beograda, 4. maja 2010. održana je prezentacija: Rezultata istraživanja - "Primena CAD/BIM softvera u građevinarstvu". Istraživanje je sprovedeno u periodu od 15.marta do 16.aprila kao web anketa, kojoj je pristupilo 997 zainteresovanih, kompletno završilo 656, od čega 612 iz Srbije. 
OSA-Računarski inženjering
Monday, 26. April 2010.
Softver“OSA-Računarski inženjering" je specijalizovana za inženjering i izvođenje profesionalnih računarskih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije. OSA je jedini ovlašćeni distributer za područje Srbije, Makedonije i Crne Gore, kompanije Autodesk svetskog lidera na polju CAD softvera za projektovanje u svim inženjerskim oblastima.
BrezaERP - BrezaGRA
Thursday, 18. March 2010.
SoftverVeć dugi niz godina kompanija Breza Software Engineering svojim postojećim i budućim klijentima nudi stabilan integrisani poslovni informacioni sistem BrezaERP. BrezaERP rešenje automatizuje najveći deo poslovnih procesa koje kompanije na ovim prostorima obavljaju u okviru svojih poslovnih aktivnosti.
Istaživanje: Primena CAD softvera u građevinarstvu
Wednesday, 17. March 2010.
SoftverU orgranizaciji Privredne komore Beograda, pred početak najznačajnije regionalne sajamske manifestacije "Građevinarstvo 2010" u Beogradu, počelo je istraživanje: "Primena CAD softvera u građevinarstvu". Cilj istraživanja je sveobuhvatna analiza i uvid u nivo primene CAD tehnologije u regionu. Ovo istraživanje je nastavak prethodnog od pre tri godine i istovremeno će biti sprovedeno u ostalim državama regiona.
Graphisoftov TeamWork 2 prikazan na Arhienale u Vranju
Thursday, 25. February 2010.
SoftverNa upravo završenoj tradicionalnoj manifestaciji "Arhienale 5 - Presek", 18. februara, održano je prvi put u Srbiji javno prikazivanje Graphisoftovog TeamWork 2 (TW2) u okviru predavanja “CAD organizacija projektnih biroa”.
progeSOFT progeCAD 2010 – korak dalje...
Thursday, 04. February 2010.
SoftverNakon više od godinu dana razvoja, progeSOFT je objavio novu verziju svog CAD programa - progeCAD 2010 Professional. Prateći takt koji diktira AutoCAD sa svojim formatima, nova verzija progeCAD-a je donela potpunu podržku za DWG 2010 format. Pored toga, verzija 2010 donosi podršku za Windows 7 operativni system, kao i niz novina. 
Već danas možete da naručite svoj primerak knjige AutoCAD 2010 3D
Tuesday, 02. February 2010.
SoftverU prvom delu proučićete tehnike za kreiranje i menjanje solida, poligonalnih i površinskih modela. U drugom delu ovladaćete osnovama vizuelizacije kao što su: kreiranje stilova za prikaz, kreiranje i dodeljivanje materijala, definisanje osvetljenja za enterijere i eksterijere i animacija kretanja oko i kroz modele.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije