Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
Primavera contractor
Thursday, 07. June 2007.
Softver

Najnoviji član Primavera porodice, Primavera Contractor, namenjen je projektantima, inženjerima, planerima i rukovodiocima koji rade na investicionim, razvojnim i inženjering projektima, a žele potpunu kompatibilnost sa Primavera Enterprise (P3e i P3ec), Primavera Project Planner (P3) ili MS Project paketima. Contractor je takođe i alat za sve koji rade na terenu a žele da na efikasan i lak način redovno komuniciraju sa Sistemom za upravljanje projektima (SUPR) u svojoj matičnoj kancelariji.

ArchiCAD 11: I posle desetke...
Tuesday, 08. May 2007.
Softver

Više od 20 godina razvoja, od toga poslednjih nekoliko vrlo zanimljivih i dinamičnih, stvaranje čitave nove grane softverske industrije (Virtual Construction), promene vodećih ljudi i vlasničke strukture... mogli biste pomisliti da se Graphisoft sasvim izgubio. Međutim, upravo je obrnuto: ova mađarska kompanija postala je deo najveće evropske CAD porodice, Virtual Construction je u intenzivnoj upotrebi na najvećim svetskim gradilištima, a osnova svega, novi Archicad, tu je!

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije