Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
Najavljen progeCAD 2009
Thursday, 23. October 2008.
SoftverKrajem novembra ili početkom decembra bi trebala da bude objavljena nova verzija progeSOFT-ovog CAD alata – progeCAD 2009. Najavljena su unapređenja većine postojećih alata, nov Purge dijalog, Quick dimensioning alat, bolja kompatibilnost sa AutoCAD 2009 DWG formatom, izvoz u Google Earth…
Direktor kompanije hiCAD Ivan Hajzler - oduševljenje ArchiCAD-om, koje ne prestaje
Friday, 10. October 2008.
SoftverKompanija hiCAD, koja skoro petnaest godina distribuira softver ArchiCAD namenjen arhitektama, enterijeristima, urbanistima i projektantima konstrukterima, od 16. do 18. oktobra na Iriškom vencu, dvanaesti put organizovaće Akademiju za korisnike ovog paketa. Direktor i vlasnik ove kompanije Ivan Hajzler, u razgovoru za YU Build, najavio je osnovne novine koje polaznici mogu da očekuju na ovogodišnjem okupljanju. Uz to, vraćajući se počecima Akademije, on podseća da su tada ovi susreti bili prvi te vrste u Evropi, ali i da uprkos tome nije iznenađen postignutim uspehom, jer je verovao da je reč o izuzetnom programskom rešenju.

Treća decenija ArchiCAD-a i dalje...
Friday, 26. September 2008.
SoftverArchiCAD je na tržištu već više od četvrt veka. Očekujemo, dakle, zrelost i snagu, a dečje bolesti su odavno preležane. Korisnici širom sveta zasnivaju svoju arhitektonsku – i ne samo arhitektonsku! – praksu na njemu. Mnogi kažu da ih baš ArchiCAD inspiriše i pokreće da probaju nove stvari. Jer, čemu rad ako nije istovremeno i zabava? Kao što reče jedan od američkih ArchiCAD gurua – RADIMO PAMETNIJE, A NE TEŽE!

ARCHline.XP 2008
Wednesday, 06. August 2008.
Softver

ARCHline.XP 2008 (www.archlinexp.com) je program relativno nepoznat na našem tržištu, iako je njegov proizvođač iz susedne Mađarske. ARCHline.XP-a je nastao 1991. godine za potrebe rekonstrukcije postojećih zgrada, prvenstveno u Italiji, koja je jedno od CadLine-ovih najvećih tržišta.

progeCAD 2008
Monday, 04. February 2008.
SoftverprogeCAD 2008 (Standard i Professional) je program namenjen arhitektama, građevincima, mašincima kao i inženjerima elektrotehnike, baziran na IntelliCAD tehnologiji, a koji ima za cilj da ponudi potpuno kompatibilnu zamenu za AutoCAD po ceni koja je više desetina puta niža.
dotProject
Wednesday, 03. October 2007.
Softver

dotProject je softverski alat za upravljanje projektima naročito pogodan za sve koji se bave planiranjem, kreiranjem, upravljanjem ili učestvovanjem u projektima. Posebno je pogodan za menadžere projekata koji putem njega mogu da postave osnovne parametre svakog projekta:

  • rokove
  • resurse (ljudske i materijalne)
  • aktivnosti
  • zavisnosti između aktivnosti
  • ključne tačke
CoreMan - Sistem upravljanja korespondencijom i dokumentacijom
Wednesday, 03. October 2007.
Softver

Upravljanje korespondencijom i dokumentacijom je od kritične važnosti za sve preduzetnike, poslovne ljude, vladine agencije i ostale koji moraju da izlaze na kraj sa zadatim rokovima, te kojima je potreban najveći mogući nivo produktivnosti, kao i efikasan sistema kontrole nad rastućim kanalima korespondencije.

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije