Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
ARCHline.XP 2009 R2
Thursday, 06. August 2009.
SoftverPočetkom 2009. godine CADline je izdao novu verziju svog CAAD alata - ARCHline.XP 2009 koja je donela niz unapređenja u odnosu na verziju 2008 poput Walk i Fly mogućnosti, nove markere za elemente, integrisan modul za uvoz objekata iz Google 3D Warehouse biblioteke, postavljanje zavesa proizvoljnog oblika, analizu senki, DirectX podršku itd.
Stanje na projektu „Novi katastarski informacioni sistem“
Friday, 03. July 2009.
SoftverIzvođač ovog projekta je konzorcijum Siemens d.o.o., Beograd i MS Gis GmbH, Mödling, Austrija. Izvođač je izabran na tenderu koji je organizovan u skladu sa procedurom Svetske banke iz čijeg se kredita finansira izrada i implementacija softvera.
hiCAD-u uručena prestižna nagrada
Monday, 29. June 2009.
SoftverhiCAD-u je uručena prestižna nagrada Biznis partner 2009. Nagradu je primio direktor hiCAD-a, Ivan Hajzler na dodeli 18. juna u Hotelu Continental, Beograd. Videti na: www.bpartner.co.rs
ArchiCAD za korisnike AutoCAD-a
Thursday, 18. June 2009.
SoftverIzašao je prevod drugog izdanja američke knjige ArchiCAD for AutoCAD users od poznatih CAD promotera: Geoffrey Moore Langdon, David Byrnes, Ralph Grabowski, Scott MacKenzie i Simon Gilbert.
Godina inoviranja znanja o ArchiCAD-u
Monday, 15. June 2009.
SoftverhiCAD je ovu godinu proglasio kao godinu inoviranje znanja naših korisnika i onih koji bi to želeli da budu. Oni su vam nude i razne mogućnosti koje možete pogledati u ovom tekstu.
Pametna izgradnja uz SmartBUILDING
Monday, 13. April 2009.
SoftverGrađevinsko preduzeće Trigema iz Praga razvija veoma sofisticirane projekte – zahvaljujući SmartBUILDING-u, radni tokovi su značajno poboljšani jer je rešenje skrojeno upravo prema zahtevima građevinske industrije.
Izašla nova verzija "AutoCAD 2010"
Thursday, 26. March 2009.
SoftverNova verzija programa AutoCAD 2010 izašla je 24. marta 2009. godine, a do kraja aprila na tržištu će se pojaviti i ostale aplikacije iz familije 2010.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije