Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
Geotehnički paket programa GEO5
Monday, 17. September 2007.
SoftverGEO5 je paket programa za rješavanje geotehničkih problema. Jednostavan i razumljiv sistem sastoji se od individualnih, međusobno vezanih modula, sa jedinstvenim okružjem za korisnike. GEO5 nasljednik je pouzdanog i već poznatog programa GEO4.
AVIZO
Wednesday, 22. August 2007.
Softver

Saga Infotech je razvila namensko rešenje za upravljanje poslovanjem u građevinarstvu, koje pruža podršku menadžmentu građevinskog preduzeća. Rešenje je integrisano u informacioni sistem Avizo, čime je ostavljena mogućnost da se koristi u kombinaciji sa drugim namenskim rešenjima ovog sistema.

ZwCAD
Saturday, 14. July 2007.
Softver

Softver ZwCAD se našao na našem tržištu početkom 2006. godine i odmah je svojim mogućnostima i sličnosti koju ima sa AutoCAD-om jasno stavio svima koji koriste CAD alate da je idealna alternativa za AutoCAD® sa podrškom za DWG formate od verzije 2.5 do verzije 2007. ZwCAD 2007 može čitati, pisati i editovati fajlove urađene u AutoCAD®-u (2.5-R14-2007). Idealan je izbor za arhitekte, geodete, inženjere, dizajnere koji kreiraju profesionalne 2D i 3D CAD crteže. ZwCAD može biti uređen pomoću lisp-ova, C++ (ADS) i VBA (Visual Basic for Application).

Faraon
Tuesday, 10. July 2007.
Softver

Faraon-3 je softver za pripremu i realizaciju ponuda sa bazom građevinskih normi. Ovaj softver je modularnog tipa, i sastoji se od sledećih modula:

Primavera Mobile Management
Monday, 11. June 2007.
Softver

Dolazi polako vreme kada ćete češće biti prinuđeni da vodite računa o više projekata u isto vreme. Košmarno množenje novih podataka će samo dodatno umnožiti vašu pažnju a da pri tom niste svesni da tu, nadohvat ruke, stoji rešenje za sve vaše probleme, ukoliko upravljate projektima. Pomoću Primavera mobilnog menadžera smanjićete troškove, ubrzati i kvalitetnije izvršavati vaše projektne zadatke. Paket je posebno pogodan za nadzor u građevinskoj operativi.

MyPrimavera
Sunday, 10. June 2007.
Softver

MyPrimavera je modul softverskog paketa Primavera koji mu omogućava Web funkcionalnost.

Primavera Expedition
Friday, 08. June 2007.
Softver

Primavera Expedition, vodeće softversko rešenje za investicionu izgradnju, projektovanje i inženjering, omogućava brzu i efikasnu:

- Kontrolu ugovora, troškova, naplate i realizacije;
- Administraciju kompletne tehničke dokumentacije na projektu;
- Praćenje i predviđanje troškova na projektu;
- Analitičko i sintetičko stanje planiranih, stvarnih i preostalih troškova na projektu (po ugovorima, situacijama i računima);
- Predviđanje i praćenje problema u realizaciji;
- Kontrolu rokova, budžeta i kvaliteta rada na projektu;
- Projektnu komunikaciju (pisma, faks, e-mail, telefon).

Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije