Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
Novi lokalizovani AutoCAD mikro web-site
Monday, 27. September 2010.
SoftverU saradnji sa kompanijom OSA računarski inženjering, koja je distributer Autodesk softvera za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju pokrenut je novi, potpuno lokalizovani, mikro web-sajt www.autocad.rs.
14. Susret ArchiCAD korisnika
Monday, 20. September 2010.
Softver14. Susret ArchiCAD korisnika se tradicionalno održava u Hotelu NORCEV, Iriški venac, od 14 - 17. oktobra 2010. Skup je namenjen projektantima u arhitekturi i građevinarstvu, rukovodiocima projektantskih organizacija i biroa, investitorima; svima onima koji su zainteresovani da povećaju efikasnost projektovanja i podignu projektnu dokumentaciju na kvalitetniji nivo.
III Konkurs za najbolji ArchiCAD diplomski rad
Thursday, 02. September 2010.
SoftverNovosadski hiCAD je objavio 3. Konkurs za najbolji ArchiCAD diplomski – master rad za školsku 2009/2010, u cilju promovisanja BIM tehnologije i popularisanja najnovijih trendova u primeni IT u projektovanju. Za najbolje diplomske i studente pripremljene su vredne nagrade: ArchiCAD, Artlantis, …
Registrujte AC14 na MyArchiCAD.com
Friday, 30. July 2010.
SoftverSamo mesec dana po izlasku ArchiCAD 14, Graphisoft nastavlja svoj program nuđenjem besplatnog korišćenje ArchiCADa. Program ulazi u svoju četvrtu godinu u kojem je u svetu evidentirano preko 1,7 miliona registracija, a samo za prvih 6 meseci ove godine, preko 235.000! Pridružite se i Vi.
ZWCAD2010
Tuesday, 29. June 2010.
SoftverZwCAD 2010 je idealna alternativa za AutoCAD® sa podrškom za DWG formate od verzije 2.5 do verzije 2010. Pretpostavljeni format fajlova je DWG, tako da ako otvarate postojeći DWG fajl nema nikakve konverzije ili gubitaka podataka. ZwCAD takođe pruža veliku kompatibilnost sa AutoCAD® komandama, a takođe i veliku kompatibilnost sa programskim delom API-ja kao što su AutoLISP-ovi i ADS.
Graphisoft najavio ArchiCAD 14
Wednesday, 19. May 2010.
Softver

U Budimpešti je 11. maja najavljena nova verzija: ArchiCAD 14. U novoj verziji akcent je na podizanju nivoa funkcionalne saradnje sa arhitektonskim saradnicima korišćenjem BIM tehnologije. Pun tekst najave pogledajte ovde. Lokalnu najavu pogledati na opširnije. Animacije nove funkcionalnosti pogledajte na popularnom sajtu yuotube.

Poziv na naprednu ArchiCAD obuku
Tuesday, 18. May 2010.
SoftverUnapredite svoje ArchiCAD znanje - pripremite se za profesionalan rad. Od iskusnih stučnjaka direktno ćete naučiti kako da ubrzate projektovanje i smanjite projektantske greške! Pripremljen je poseban kratak seminar zamišljen kao konsultacije u manjim grupama.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije