Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
Graphisoft ArchiCAD 12
Tuesday, 03. March 2009.
SoftverDvanaestica je došla kao treća verzija u ritmu «jednom godišnje», prošlog leta, u pomalo nezgodno doba godine na celoj severnoj hemisferi. Sada, devet meseci kasnije, dvanaestica nije izgubila ništa od svoje svežine, a doživela je tri HotFixa. Tekuća vezija nosi oznaku Build 2420.
Pregled CAD korisnika u arhitekturi za 2008
Monday, 26. January 2009.
SoftverU Novembru 2008, širom Velike Britanije, vršena su istraživanja među članovima arhitektonske zajednice koji su korisnici CAD softvera. Istraživanja su bila o CAD proizvodima koje su oni koristili kao i o njihovim udruženjima tehničke podrške. Cilj istraživanja bilo je da se izmeri zadovoljstvo arhitekata CAD proizvodima i podrškom u cilju da se utvrdi kako su različiti snabdevači izvodili i koji proizvodi su viđeni kao vodeći na tržištu iz perspektive arhitekata.
progeCAD 2009 – korak dalje
Tuesday, 13. January 2009.
SoftverPosle više od godinu dana progeSOFT je objavio novu verziju svog CAD programa - progeCAD 2009.
Besplatan softver za učenje BIM tehnologije
Sunday, 04. January 2009.
SoftverPošaljite svoju poštansku adresu i dobićete besplatno DVD (4GB) sa "Best Professional Education software" za interaktivno učenje ArchiCAD BIM tehnologije.
ProgeSOFT portal
Friday, 26. December 2008.
SoftverSredinom decembra je pokrenut novi progeSOFT portal, prvenstveno namenjen korisnicima progeCAD-a. U okviru portala, pored najnovijih vesti vezanih za progeSOFT i progeCAD programe, probnih verzija programa i aktuelnih nadogradnji, postoji i forum za pitanja i probleme u korišćenju progeCAD-a.

progeCAD 2008 - Školska verzija
Wednesday, 24. December 2008.
SoftverItalijanska kompanija progeSOFT već duže vreme nudi obrazovnim ustanovama mogućnost besplatnog korišćenja njihovog CAD alata - progeCAD 2008. Školska verzija je prvenstveno namenjena stručnim školama i fakultetima, odnosno njihovim profesorima i studentima.

Microsoft Project Server
Friday, 19. December 2008.
SoftverUpravljanje projektima je veština koja je postala standard u modernog poslovnaja. S obzirom na dinamičnost današnjeg biznisa, od projektnih manadžera se očekuje da u svakom trenutku znaju sve bitne podatke o projektima kojima upravljaju. Tu se pre svega misli na preseke trenutnog stanja i izradu raznih izveštaja, planiranje projekata, raspodelu resursa i praćenje budžeta projekta.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije