Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Softver
Počeo da radi: MyArchiCAD.com za preuzimanje ArchiCAD-a
Friday, 20. November 2009.
SoftverDo sada je u svetu izvršeno preko 1.5 miliona preuzimanja a kod nas više od 12.600! Graphisoft je, 19. novembra u Budimpešti, objavio da je pustio u pogon novu lokaciju na Internetu:MyArchiCAD.com, koja omogućava studentima, nastavnicima i školama da besplatno preuzimu studentsku verziju ArchiCAD 13! Na istom sajtu, profesionalnim korisnicima je omogućeno besplatno preuzimanje Trial verzije ArchiCAD 13.
progeCAD 2010
Friday, 06. November 2009.
SoftverItalijanska kompanija progeSOFT će tokom decembra objaviti novu verziju svog CAD alata - progeCAD 2010.  Nova verzija će doneti niz novina i unapređenja, među kojima su: podrška za AutoCAD DWG 2010 format; unapređena štampa u PDF formatu; 10 puta brže snimanje crteža; kreiranje 2D preseka 3D objekata; podrška za Microsoft Windows 7 operativni sistem.
Počela distribucija ArchiURBAN-a
Friday, 06. November 2009.
SoftverArchiURBAN je softverski dodatak ArchiCAD 12 specijalizovan za izradu regulacionih i urbanističkih projekata. ArchiURBAN omogućuje izradu 3D prezentacije i ostale tehničke dokumentacije sa konstantnim praćenjem svih operativnih podataka i urbanističkih parametara. ArchiURBAN ubrzava izradu urbanističkog projekta i omogućuje da se za isto vreme izradi nekoliko varijanti sa preciznim izlaznim podacima.
Završen 13. Susret ArchiCAD korisnika
Friday, 23. October 2009.
SoftverSusreti su trajali puna 2 dana, 16 i 17. oktobra 2009. Pored toga održana su i dva celodnevna kursa Artlantisa, dan pre i dan posle Susreta. Prikazane su nove verzije: ArchiCADa, AxisVMa i Artlantisa, neposredno po najavi, sa manje od mesec dana posle njihovog izlaska, te dodaci za ArchiCAD: EcoDesigner, ArchiURBAN i "Krov" izrađen za Tondach. Prvi put su prikazani MEP iz DDS-CAD i SketchUp.
Hiperviziran hrvatski muzej informatike
Friday, 16. October 2009.
SoftverProslavom drugog rođendana hrvatskog muzeja informatike PEEK&POKE započet je proces njegovog hiperviziranja, tj. prenošenja prostora i postava muzeja u interaktivnu trodimenzionalnu on-line vizualizaciju! Na takav način muzej je moguće posetiti i virtuelno, a to je najbolja pozivnica svetu da gaposeti i u stvarnosti, u Hrvatskoj.
Inteligentno projektovanje instalacija: DDS-CAD MEP
Thursday, 15. October 2009.
SoftverU organizaciji Inženjerske komore Srbije i hiCAD, 13. oktobra održano je predavanje: "Inteligentno projektovanje instalacija: DDS-CAD MEP". Ukupno je prisustvovalo 90 projektanata mašinske, elektro i arhitektonske struke.
Graphisoftov Team Work 2.0 donosi revoluciju u BIM/IPD radnom procesu i saradnji
Thursday, 17. September 2009.
SoftverTekst koji sledi je ekskluzivno „provirivanje“ u još neobjavljenu tehnologiju, koju je autoru stavio na raspolaganje Graphisoft. Autorska prava pripadaju Džeriju Lajserinu, koji zadržava sva prava i ne smatra upotrebu ovog rada (ili bilo kojeg dela ovog rada) kao „pravičan“ – ukoliko ne postoji za to pismena dozvola – i koji će pravno goniti do krajnjih granica primenljivih zakona svaku zloupotrebu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije