Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Arhitektura
Mali stan koji ima sve
Friday, 24. September 2010.
ArhitekturaOva garsonjera od 17m2 pripada Stivu Saueru, dizajneru enterijera za avione. Stiv očigledno voli da mu je sve na jednom mestu. Iako je stan jako mali, Stiv je stvorio prostor za sve što mu je potrebno u životu. Pogledajte u nastavku kako je ovaj stan sređen.
LEGO stil gradnje
Thursday, 23. September 2010.
ArhitekturaŠta bi bilo kada bi oblakoderi mogli da menjaju oblik kao da su naslagani od LEGO kockica? Kok Keong Tew i Linshou Wang istražuju tu mogućnost sa njihovim dizajnom Prilagodljivih tornjeva. Oni se sastoje od čeličnog rama sa prorezima koji se popunjavaju kontejnerima za prevoz robe.
Grad treba graditi, ali ga i negovati
Wednesday, 22. September 2010.
ArhitekturaKad je u pitanju arhitektonska izrađenost lika gradova u Srbiji, to je dosta neujednačeno, haotično, tmurno…Ako samo pogledamo prestonicu, mogu se videti ulice pod pravim uglom, nabacane kuće bez ikakvog reda, različite visine, dizajna, sa arhitektonskim elementima svakim za sebe, bez pravila…
Tržni centar “Namba Parks”
Wednesday, 22. September 2010.
ArhitekturaJoš 2003. godine, u Osaki (Japan) je otvoren tržni centar “Namba Parks” koji je podigao standarde tipične arhitekture tržnih centara, ali i standarde pejzažnog uređenja. Objekat leži na temeljima nekadašnjeg stadiona koji je iskorišten kako bi stanovnicima Osake pružio veoma neophodan zeleni prostor koji obiluje vegetacijom, stenama, vodopadima, mnogobrojnim šetalištima, čak i privatnim baštama.
Biseri deo XXXIX
Tuesday, 21. September 2010.
ArhitekturaNovi Biseri, nove fotografije... Kako je ljudima uopšte palo na pamet da urade neke od ovih stvari, i kako su se neke od situacija na fotografijama desile zaista nemamo ideju. Pogledajte i podelite sa prijateljima još jedan deo serije Bisera. Uživajte.
Cipela u kojoj se živi
Thursday, 16. September 2010.
ArhitekturaJedinstvena kuća u obliku cipele je sagrađena davne 1948 godine u Pensilvaniji. Konstrukcija, modelirana prema cipeli, se sastoji od drvenog rama prekrivenog letvama i betonom.
Samo za arhitekte
Thursday, 16. September 2010.
ArhitekturaKorejski dizajner Woo Gihae je napravio rešenje za sve dizajnere, arhitekte i građevince kojima lenjir nije pri ruci, a baš im je hitno da nacrtaju neki opasan projekat. Ovaj izum olakšava da crtate prave linije samo uz pomoć olovke i bez lenjira izmerite dužine vaših linija. Možda beskorisno, ali nekako genijalno. Skoro pa nam dođe da se vratimo u školu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije