Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Arhitektura
Zabavna kuća
Wednesday, 15. September 2010.
ArhitekturaBeton i bela boja su znaci modernog stila, ali ipak je ovde reč o nečemu potpuno drugačijem. Zanimljivi elementi kuće je pretvaraju iz moderne u nešto dramatičnije, drugačije i prikladnije deci. Izazovno "igralište" u Indoneziji, kuća koja rešava probleme čudnog, malog, ograničenog zahvaljujući neverovatnom dizajnu.
Arhitektura 20. veka u Vojvodini
Tuesday, 14. September 2010.
ArhitekturaIzložba "Ideologije i idealu-prilozi istraživanju arhitekture 20. veka u Vojvodini" biće otvorena u sredu, 15. septembra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, Dunavska 37.Projekat je fokusiran na prikupljanje, analizu i multimedijalnu prezentaciju podataka o arhitektonskim praksama i produkciji tokom 20. veka na teritoriji Vojvodine.
Warrnabool kamp
Tuesday, 14. September 2010.
ArhitekturaNova zgrada kompanije Lyons je završena u Australiji. Zgrada ima vrlo specifičnu fasadu, nudi prostor za kancelarije, konferencijske sale ili dom za studente. Sve funkcije zgrade se dele na tri nivoa. Fasada je napravljena od šestougaonih zastakljenih otvora nagnutih ka ulici.
Ekološko naselje “Sonnenschiff”, Nemačka
Tuesday, 14. September 2010.
ArhitekturaTokom poslednjih desetak godina, ekološki održiva arhitektura je doživela izuzetno veliki uspon, te je veoma lako ušla u projektovanje objekata najrazličitijih tipologija. Nakon velikog broja primera ekološki održivih individualnih objekata, mnoge države su se odlučile za finansiranje izgradnje celih naselja koja će u potpunosti zadovoljiti sopstvene energetske potrebe.
Konkurs za zgradu Centra za promociju nauke
Monday, 13. September 2010.
ArhitekturaMinistarstvo za nauku i tehnološki razvoj će 15. septembra raspisati međunarodni konkurs za arhitektonsko rešenje buduće zgrade Centra za promociju nauke. Očekuje se da će Centar, biti završen do kraja 2012. godine, rekao Đelić.
Biseri deo XXXVIII
Monday, 13. September 2010.
ArhitekturaZabavi nikad kraja. S obzirom na to da se vama i dalje sviđa ova serija fotografija, sa njom ćemo nastaviti. Nadamo se da će i današnje fotografije biti podjednako zanimljive kao i prethodne. Uživajte.
Besplatni saveti arhitekte
Monday, 13. September 2010.
ArhitekturaUređujete vaš životni prostor i potrebni su vam saveti? Kako otvoriti prostor, koje tapete izabrati, kako preurediti potkrovlje? Arhitekta Sonja Brstina će vam dati besplatne savete i pomoći da dođete do pravog rešenja za budući enterijer.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije