Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Arhitektura
U koliko malom prostoru možete živeti?
Monday, 09. August 2010.
ArhitekturaDžej Šafer ima neverovatnu kuću od 9m2. U njoj se nalazi mala peć, mala kuhinja, malo kupatilo, dnevna soba, pa čak i potkrovlje koje je naravno malo. Iz razloga što je kuća na točkovima klasifikovana je kao prikolica i za njenu gradnju nije bila potrebna građevinska dozvola.
Gradski arhitekta Dejan Vasović: Nastavlja se akcija sređivanje priobalja
Monday, 09. August 2010.
ArhitekturaGrad Beograd je krenuo u konstantnu akciju sređivanja priobalja, a ona s jedne strane podrazumeva čišćenje obala od smeća i uklanjanje rastinja, a s druge strane uklanjanje nepropisno postavljenih objekata i plovila, posebno na Savskom pristaništu oko Beton hale. Za sada su uklonjena četiri splava, odnosno plovna objekta koji nemaju sopstveni pogon.
Biseri deo XXXIV
Friday, 06. August 2010.
ArhitekturaKao i uvek na kraju nedelje vam predstavljamo novu seriju zanimljivh, neobičnih, smešnih a i čudnih fotografija iz oblasti građevinarstva i arhitekture. Nadamo se da i vi posedujete slične fotografije i da želite da ih podelite sa nama. Slobodno nas kontaktirajte na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Javascript da bi ste je videli. i mi ćemo ih objaviti.
Preskupa izrada prostornih planova
Thursday, 05. August 2010.
ArhitekturaMnoge opštine i gradovi u Srbiji, u proteklih nekoliko godina, donele urbanističko-plansku dokumentaciju u skladu sa starim zakonom, međutim, prema odredbama novog Zakona o planiranju i izgradnju one te dokumente moraju da prepravljaju ili da izrade nove.Taj posao košta veoma mnogo, a lokalne samouprave nemaju sopstvenog novca i očekuju pomoć države.
700 godina stara kuća za iznajmljivanje
Wednesday, 04. August 2010.
ArhitekturaUkoliko vam plaže ili neka slična mesa za odmor nisu više interesantna razmislite o tome da pronađete neko drugo utočište. Ove neverovatne podzemne kuće, napravljene prirodnom formacijom kamena u Iranu se izdaju i prodaju. izgledaju kao nova atrakcija za turiste a ustvari su 700 godina stare.
Zgrada u obliku stepenica
Tuesday, 03. August 2010.
ArhitekturaNL Arhitekte su arhitektonska kompanija u Holandiji. Njihov tim je skoro predstavio najnoviji projekat „SoZaWe“ u Groningenu. Ovo je zapravo genijalna poslovna zgrada sagrađena u obliku stepenica. Terase i mnoštvo zelenog prostora je čine ekološki prihvatljivom i samim tim je prijatan prizor za stanovnike Groningena.
2, 3 ili 4 nivoa?
Monday, 02. August 2010.
ArhitekturaTeško je reći koliko zaista spratova ova dinamična kuća ima, ali slike vrlo dobro prikazuju sve njene nivoe. Tehnički, kada se posmatra fasada, izgleda kao da kuća ima tri nivoa, ali iz svakog drugog ugla izgleda kao da ih ima manje a i više.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije