Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Arhitektura
Muzej tolerancije, Izrael
Friday, 01. October 2010.
ArhitekturaNakon niza godina pregovaranja, sudskih postupaka i promena planova za Muzej tolerancije Izraela, vlasti Jerusalima su dodelile izradu projekta studiju “Chyutin Architects”, te izgleda da je poznati arhitekta Frenk Geri konačno izgubio bitku i prepustio izradu planova domaćem timu arhitekata.
Most preko Ade biće jedinstven u svetu
Friday, 01. October 2010.
ArhitekturaSvaki novi most deo je simbolike grada, deo koji je dopunio galeriju gradskih ikona na čijem čelu stoji Kalemegdanska tvrđava. Činjenica da je reč o izgradnji najvećeg mosta tog tipa u Evropi, i to u Beogradu, metropoli sa poznatom i vrednom mostograditeljskom baštinom, bila je za nas značajna pohvala. Sa svojim jedinstvenim kontrukcijskim i arhitektonskim rešenjem nema do sada nijednog takvog u svetu - pričaju za »Blic« konstruktor Viktor Markelj i arhitekta Peter Gabrijelčič, idejni tvorci novog mosta preko Ade Ciganlije.
Kuća od naslaganih kuća
Thursday, 30. September 2010.
ArhitekturaVeć smo imali slučaj kada se kuće naslažu jedna na drugu i na taj način je stvoren hotel. Ovo je nešto malo drugačije. Radi se o višespratnoj kući koja izgleda kao da je napravljena od manjih kuća naslaganih jedna na drugu. Ova kuća se nalazi u Tokiju i dizajnirali su je Sou Fujimoto arhitekte.
Zgrada banovine u Novom Sadu
Thursday, 30. September 2010.
ArhitekturaSvako ko dođe u Novi Sad, odmah uoči zgradu Banovine, nekadašnju Administrativnu zgradu u kojoj je danas sedište Vlade AP Vojvodine, a u bivšoj Većnici sedište Skupštine AP Vojvodine. Administrativna zgrada je izdužene, zatvorene, potkovičaste osnove sa suterenom, parterom i dva sprata. Izgrađena je u stilu moderne, ali vidljivi su uticaji i ekspresionističke arhitekture i De Stila.
Galerija moderne umetnosti, Edmonton
Wednesday, 29. September 2010.
ArhitekturaDobivši zadatak za izradu projekata objekta koji će se nalaziti na trgu Ser Vinstona Čerčila u gradu Edmonton (glavni grad pokrajine Alberta u Kanadi), arhitekte studija “Randall Stout Architects” su želeli stvoriti veoma modernu i upadljivu arhitekturu, koja će privući pažnju svakog prolaznika.
Biseri deo XL
Tuesday, 28. September 2010.
ArhitekturaDragi naši posetioci, došli smo do čak četrdesete serije smešnih, zanimljivih i čudnih fotografija na temu građevinarstva i arhitekture koje su napravljene širom sveta. Na našu i vašu radost, ovakvih slika ima sasvim dovoljno i nastavićemo sa ovakvim člancima svake nedelje. Ukoliko želite da date svoj doprinos, kontaktirajte nas na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Javascript da bi ste je videli.
Mobilni oblakoder
Monday, 27. September 2010.
ArhitekturaVeć smo viđali skloništa u slučaju nepogoda, ali nikada do sad nismo videli mobilni oblakoder. Ime Dinamičko osetljivi sistem (TRS-1) i ovaj inovativni dizajn su stvorili studenti arhitekture Adrian Ariosa i Doj Laufer na Naučno arhitektonskom fakultetu u Los Anđelesu.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije