Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
Prvi međunarodni forum o energetskom menadžmentu na lokalnom nivou
Tuesday, 07. September 2010.
SeminariPozivamo vas da prisustvujete Prvom međunarodnom forumu o energetskom menadžmentu na lokalnom nivou u organizaciji Centralno-evropskog foruma za razvoj – CEDEF, pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike i u saradnji sa Agencijom za energetsku efikasnost Republike Srbije i gradom Nišom kao domaćinom.
Ambienta-Zagreb Hrvatska 13-17.10 2010.
Monday, 06. September 2010.
Seminari„Ambienta" 37.međunarodni sajam nameštaja-namještaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije Zagreb Hrvatska 13-17.10 2010. "Ambienta" je međunarodni sajam nameštaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije. Ovo je vodeći sajam u ovom delu Evrope i vrlo važno mesto susreta poslovnih ljudi, stručnjaka, proizvođača i trgovaca nameštajem.
KGH - 41. Međunarodni kongres o grejanju, hlađenju i klimatizaciji
Friday, 03. September 2010.
SeminariKongresi koje Društvo za grejanje, hlađenje i klimatizaciju pri SMEITS tradicionalno organizuje još od 1970. godine, postali su najveća međunarodna manifestacija ove struke u kategoriji onih koji se održavaju svake godine. Kongres podržavaju Međunarodni institut za hlađenje, Američko društvo inženjera za grejanje, hlađenje i klimatizaciju ASHRAE, koje je vodeća organizacije u ovoj oblasti u svetu, kao i Evropska federacija nacionalnih društava za grejanje i klimatizaciju REHCVA.
Drugi pogled / Javni radovi
Friday, 03. September 2010.
SeminariIzložbom pod nazivom Javni radovi, u okviru projekata Beograd: Drugi pogled i Outside, predstavljeni su autori Mikele Dantini, Lorenco Pecatini, grupa Kinkaleri, Eliza Bjađini i Dejan Atanacković.Otvaranje je predvidjeno za 4.septembar u 17 h.Izložbu možete pogledati do 12.septembra na Kalemegdanskoj tvrđavi.
Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2010.
Friday, 03. September 2010.
SeminariUHA je raspisala poziv na dostavu dokumentacije o projektima ostvarenim u razdoblju od 01.10. 2009. do 01. 09. 2010. Arhitekte koje žele učestvovati trebaju biti članovi UHA-e (gradskih, opštinskih ili regionalnih društava arhitekata) s reguliranom članarinom za 2010. godinu u matičnom društvu arhitekata.
19. Međunarodni salon urbanizma
Thursday, 02. September 2010.
SeminariUdruženje urbanista Srbije, u saradnji sa JUP "Plan" Šabac, a pod pokroviteljstvom Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja organizuje 19. Međunarodni salon urbanizma. Salon urbanizma je tradicionalna godišnja manifestacija Udruženja urbanista Srbije koje predstavlja smotru najznačajnijih, aktuelnih ostvarenja u oblasti prostornog i urbanističkog planiranja, urbanističkog projektovanja i realizacija.
Prezentacija proizvoda austrijske firme PRINOTH GmbH Telfs
Thursday, 02. September 2010.
SeminariAustrijska firma PRINOTH GmbH iz Telfs-a i F.A.A.S. Beograd (zastupnik za Srbiju) imaće prezentaciju svog proizvodnog programa u Privrednoj komori Srbije. Prinoth je renomirani proizvođač multifunkcionalnih vozila, koja imaju najširu primenu u građevinarstvu (putna infrastruktura), šumarstvu, elektroprivredi, uređenju skijališta, vodoprivredi, komunalnim delatnostima i u vanrednim situacijama (požari,poplave....).
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije