Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
Mogućnost geodetskog monitoringa (klizišta, odroni, bujice) u realnom vremenu
Wednesday, 14. April 2010.
SeminariRegionalni odbor podsekcije diplomiranih inženjera ostalih tehničkih struka matične sekcije projektanata i izvođača radova regionalnog centra Kragujevac organizuje predavanje na temu: „Mogućnost geodetskog monitoringa (klizišta, odroni, bujice)u realnom vremenu ” koje će se održati u petak 16. aprila.
Predavanje: Zemljana arhitektura
Tuesday, 13. April 2010.
SeminariProjekat LEGATIO Kluba Mladih Arhitekata Vas poziva na predavanje Zemljana arhitektura Tradicijom u budućnost. Predavač Arh. Dragana Marjanović, specijalizant programa zemljane arhitekture na Post Masteru DSA Terre programa Craterre u Grenoblu. Utorak 13. april 2010. godine u 17:00 h. Svečana sala Arhitektonskog fakulteta
Otvoren Sajam nekretnina i investicija u Nišu
Monday, 12. April 2010.
SeminariGradonačelnik Niša Miloš Simonović otvorio je u Nišu prvi Sajam nekretnina i investicija na kome učestvuju predstavnici privatnog i javnog sektora. - Ovakva dvodnevna sajamska manifestacija mogla bi da postane tradicionalna, na kojoj se može sagledati ukupna ponuda i mogućnosti Niša u oblasti nekretnina i investicija - rekao je Simonović.
Izložba "Misli globalno – deluj pejzažno" U SKC-u
Friday, 09. April 2010.
SeminariU utorak, 13. aprila 2010. godine u 19 sati, u galeriji SKC-a u Beogradu (Ul. kralja Milana 48) održaće se otvaranje izložbe "Misli globalno – deluj pejzažno". Izložba se održava povodom svetskog meseca pejzažne arhitekture, deo je obeležavanja 50 godina rada Odseka za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu Šumarskog fakulteta u Beogradu i deo je manifestacije Aprilski susreti u SKC-u.
"Srpska arhitektura 19. veka"
Thursday, 08. April 2010.
SeminariIzložba "Srpska arhitektura 19. veka" otvorena je U Galeriji Narodne banke Srbije. Izložbu čine radovi nekih od najpoznatijih srpskih arhitekata. Izložba "Srpska arhitektura 19. veka (1804-1914)" po motivima knjige Bogdana Nestorovića "Arhitektura Srbije u 19. veku", izdavačke kuće "Art preš", otvorena je u Holu Narodne banke Srbije (NBS) u Beogradu.
Medjunarodna Konferencija o arhitekturi i nekretninama
Thursday, 01. April 2010.
SeminariKonferencija "Blok 2010", koja će okupiti petnaest poznatih arhitekata i stručnjaka iz oblasti projektovanja, izgradnje, nekretnina, i dizajna, biće održana od 2. do 4. juna u Kongresnom centru Zira u organizaciji kompanije "Projmetal", saopštila je danas ta kompanija.
Stare građevine Velikog Bečkereka
Thursday, 01. April 2010.
SeminariU Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“, u četvrtak, 1. aprila u 12h, održaće se promocija knjige Zavoda za zaštitu spomenika kulture Zrenjanin, pod nazivom „Poznati arhitekti i njihove građevine u Velikom Bečkereku krajem XIX i početkom XX veka“.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije