Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
Katastar vodova i podzemnih instalacija
Wednesday, 28. April 2010.
SeminariRegionalni odbori podsekcije diplomiranih inženjera ostalih tehničkih struka projektanata i izvodjača radova regionalnog centra Čačak organizuje predavanje na temu Katastar vodova i podzemnih instalacija. Predavanje će se održati u petak 30.04.2010.
Seminar: Kolovozne konstrukcije i Održavanje puteva
Wednesday, 28. April 2010.
SeminariGrađevinski centar tokom maja 2010. godine organizuje dvodnevni seminar za građevinske inženjere iz oblasti kolovoznih konstrukcija po sledećem rasporedu: 20. maj 2010. Kolovozne konstrukcije 27. maj 2010. Održavanje puteva. Cilj seminara je da se znanje građevinskih inženjera iz oblasti projektovanja, izgradnje i održavanja kolovoznih konstrukcija, obnovi i usavrši. U okviru seminara predviđena je mogućnost diskusije i odgovora na konkretna pitanja slušalaca.
„Freshlatino“ – arhitektonska videoinstalacija
Monday, 26. April 2010.
SeminariPovodom održavanja Beogradske internacionalne nedelje arhitekture (BINA), koja će se održati od 7. do 15. maja, Institut Servantes u Beogradu, u saradnji sa članovima mreže kulturnih centara Evropske unije EUNIC, predstavlja video-instalaciju „Freshlatino“. Na svečanom otvaranju u sredu, u 19 časova, u Galeriji Instituta Servantes, Arijadna Kantis, kustos izložbe, će se obratiti gostima i predstaviti publici ovu videoinstalaciju.
7. Međunarodni sajam građevinarstva „Mesto dobrih poslova“ Niš
Monday, 26. April 2010.
Niš i njegov region predstavljaju veliko građevinsko tržište. Niš je jedan od najvećih gradova u Srbiji i kao takav ima velike poslovne mogućnosti za građevinske kompanije koje svoje poslovanje žele proširiti na druge regione. Naše je mišljenje kako postoje velike mogućnosti građenja novih turističkih objekata na uzvišenjima kraj Niša.
Maketarstvo za studente arhitekture
Friday, 23. April 2010.
SeminariU subotu, 24. aprila, 2010. u 19 časova u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, održaće se otvaranje izložbe i promocija knjige "Maketarstvo za studente arhitekture". O izložbi i knjizi govore: Dr Darko Reba, Dr Nađa Kurtović Folić, Dr Milena Stavrić, Dr Predrag Šiđanin i Mr Bojan Tepavč...
Međunarodni sajam građevinarstva Sarajevo 2010
Wednesday, 21. April 2010.
Međunarodni sajam građevinarstva „Gradnja i Obnova" BIH 18-21.05 2010. Početak rada sajma se vezuje za objekat Centar „Skenderija" - Sarajevski sajam 1970. godine. Sarajevo je veliko gradilište, kako u renoviranju objekata, tako i u zidanju novih stambeno poslovnih objekata. Ako želite da osvojite tržište ovog regiona, obavezno posetite ovaj sajam, a toplo vam preporučujemo i da budete izlagač.
„Obnovljivi izvori energije ”- Solarna energija danas
Wednesday, 14. April 2010.
SeminariRegionalni odbor podsekcije diplomiranih mašinskih inženjera matične sekcije projektanata i izvođača radova regionalnog centra Subotica organizuje predavanje na temu „Obnovljivi izvori energije ”- Solarna energija danas koje će se održati u petak 16. aprila.
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije