Građevinarstvo | Arhitektura | Konkursi | Građevinske firme | Građevinske mašine
Glavni meni
Početna strana

Novosti
YU Build obuke
Događaji
Konkursi i tenderi
Časopisi
Knjige
Zakoni i propisi
Građevinske firme
Softver
Građevinske mašine

Pretraga
Prijatelji
Kontaktirajte nas
Marketing
YU Build obuke
BelRe
O nama
YU Build je firma koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga u oblasti građevinarstva za uspešnu realizaciju projekta od prve ideje do završetka gradnje.
YU Build tim
 
  YU Build Više o nama...  
Ponuda poslova
Želite da radite u struci?

Pogledajte ponudu svih poslova u arhitekturi i građevinarstvu.

Najnoviji poslovi:
Prijatelji


 


Događaji
Izrada šema uređenja naseljenih mesta u prostornom planu jedinica lokalne samouprave
Friday, 07. May 2010.
Predavanja i konferencijePredavanje na temu Izrada šema uređenja naseljenih mesta u prostornom planu jedinica lokalne samouprave možete posetiti u petak, 14. maja 2010. godine u Beogradu. Početak: 12,00 časova. Dom inženjera „Nikola Tesla“, sala na III spratu Kneza Miloša 9.
Arhitektonsko-urbanističko projektovanje u kontekstu novog Zakona
Friday, 07. May 2010.
SeminariPredavanje na temu: Arhitektonsko-urbanističko projektovanje u kontekstu novog Zakona možete posetiti u sredu, 12. maj 2010. godine sa početkom u 13,00 časova. Beograd, Kneza Miloša br.7 Dom inženjera Srbije, sala na III spratu (ulaz kod Tuckwooda).
Peta beogradska internacionalna nedelja arhitekture, V BINA 2010
Friday, 07. May 2010.
SeminariPeta beogradska internacionalna nedelja arhitekture, V BINA 2010
Arhitektura Bauhausa
7 - 15. maj 2010.
Otvaranje:
petak, 7. maj, 17.30h

Izložba je predstavljena kroz 54 fotografije koje prikazuju tragove vremena koje je istorija ostavila na zgradama arhitekture Bauhausa i njihovoj unutrašnjosti, tragove koje su ostavili njihovi razliciti graditelji i stanovnici.
Istraživanja, projekti i realizacije u graditeljstvu
Friday, 07. May 2010.
SeminariDana 14.03.2010. godine navršilo se sto godina od rođenja akademika profesora Branka Žeželja, jednog od osnivača Instituta IMS. Želeći da podseti na stvaralaštvo jednog od naših najvećih građevinskih inženjera, Institut IMS organizuje 28–29.10.2010. godine Međunarodni naučno-stručni skup Istraživanja, projekti i realizacije u graditeljstvu.
"Zelena ekonomija" - put ka energetskoj nezavisnosti
Wednesday, 05. May 2010.
SeminariZašto je Srbija jedina država Evrope koja godinama ignoriše globalni trend investiranja u obnovljive izvore energije i “zelene” tehnologije u oblasti energetike? Može li Srbija iskoristiti nereciklabilni otpad za grejanje kroz primenu tehnologije toplana za spaljivanje smeća?Zašto Srbija projektuje rast energetske zavisnosti, dok ostatak Evrope aktivno radi na smanjenju energetske zavisnosti?
Sportska infrastruktura u Srbiji - evropski investicioni ciklus
Tuesday, 04. May 2010.
SeminariKoja forma javno-privatnog partnerstva prilikom izgradnje novih fudbalskih stadiona garantuje dugoročnu ekonomsku održivost ovih objekata? Koja je uloga lokalne samouprave u finasiranju izgradnje sportskih objekata u manjim gradovima, i koji evropski model finasiranja je naprimenjiviji za Srbiju?
Arhitektura = Održivost
Tuesday, 04. May 2010.
SeminariU utorak 4. maja u 19 časova u Francuskom kulturnom centru Knez Mihailova 31, Beograd, u prisustvu g. Kostina Borka, generalnog direktora Lafarž - BFC, sponzora izložbe i g. Benoaa Martena, kustosa Paviljon Arsenala, otvara se izložba "Arhitektura = Održivost".
Početak Sledeća 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Prethodna Kraj
Vesti iz YU Builda
YU Build Newsletter
Želite da budete informisani?
Pristupite mejling listi na kojoj ćete jednom nedeljno pratiti najzanimljivije vesti iz oblasti građevinarstva i arhitekture.

 
Kupite stručne knjige
Posebno izdvajamo
Usluge koje nudimo

Od nedavno YU Build može da Vam ponudi uslugu uporedne analize idejnih rešenja koja doprinosi maksimiziranju profita i minimiziranju nepotrebnih troškova na projektu.

Pogledajte na konkretnom projektu kolike uštede su moguće evaluacijom idejnog rešenja i izradom kontrolnog projekta.

Kategorije